MERK
BASISKLEUR
KLEURNAAM
MILIEUKENMERK
GARANTIES
BEDRUKKING & AFWERKING
GREEN STAR SYSTEM
PROMOTIES

Huisstijl & creatieve papieren

Antalis ondersteunt uw zakelijke communicatie met een compleet assortiment creatief papier. Van gemetalliseerd tot transparant of papier met een persing. Voor iedere wens is er een passende oplossing. Deze papieren kunt u inzetten voor uw dagelijkse correspondentie, uw promotiematerialen en andere communicatie uitingen.

Met creatief papier maakt u een goede indruk met uw bedrijf vanaf het eerste contact met de ontvanger. Of het nu gaat om briefpapier, visitekaartjes, een brochure of een uitnodiging. Uw communicatie valt direct op, welke creatieve papiersoort u ook kiest. Het is daarom belangrijk om het juiste papier te vinden dat perfect past bij uw merkidentiteit. Ontdek ons assortiment in de webshop of vraag advies aan onze onze Papieradviseurs.

Het assortiment creatieve papiersoorten van Antalis is één van de breedste assortimenten in de markt, van traditioneel velijn tot modern papier voor digitale toepassingen. Er is een ruime keuze aan afwerkingen, kleuren, gramgewichten en formaten, zodat u het papier vindt dat aan uw verwachtingen voldoet. Voor uw briefpapier, huisstijl en bedrijfscommunicatie hebben wij velijnpapier met een fijn, glad oppervlak, maar ook geschept papier, papier met structuur en tactiele papiersoorten.

Huisstijlpapier, dat inzetbaar is voor uw briefpapier met bijpassende enveloppen, is er in diverse kwaliteiten en voor diverse budgetten. U kunt hierbij kiezen uit de assortimenten Prestige, Premium en Standaard.Onze creatieve papieren, een aantal soorten uitgelichtAntalis biedt een breed scala aan creatief papier om aan al uw communicatiebehoeften te voldoen. Er is voor elk wat wils. Hieronder lichten we een aantal speciale soorten toe.

Allereerst papieren geschikt voor laserprinten (dry toner). Binnen het assortiment creatief papier zijn er een aantal soorten specifiek geschikt voor laserprinten. Deze papieren geven uitstekende afdrukresultaten van uw afbeeldingen en logo's in uw bedrijfscommunicatie. U vindt een ruime keuze aan kleuren, gramgewichten en formaten tot SRA3 voor digitale machines. Daarnaast zijn er grote formaten voor het drukken van kranten, tijdschriften of brochures. Dus u hoeft zich niet te laten beperken door de grootte van uw printpapier.

Onze lichtgestreken papiersoorten hebben een speciale behandeling ondergaan. Dit zorgt ervoor dat ze een zeer goede afdrukkwaliteit bieden, maar toch de touch en feel van een ongestreken creatief papier behouden. Met een mat of glanzend oppervlak in diverse structuren bieden deze papieren u veel mogelijkheden voor het maken van originele communicatie.

Om een buitengewoon voelbare en tastbare ervaring te creëren, kies dan één van onze tactiele papieren, zoals Curious Skin, voor een zijdezachte aanraking. Of Curious Touch dat een unieke tactiele ervaring biedt met een rubberachtig, stroef gevoel.

De mogelijkheden zijn eindeloos om een verrassende indruk bij uw klanten achter te laten.

Ook zijn er nog talloze andere papieren in ons assortiment met een bijzonder of visueel effect, zoals: velijnpapier met een bijzondere en traditionele textuur, gevergeerd papier of metallic papier. Voor elk project is er een goede keus door de grote diversiteit aan texturen, kleuren en gramgewichten.Waar kunt u onze creatieve papieren voor gebruiken?Wat voor product of dienst u ook aanbiedt, met een creatief papier kunt u al uw communicatie-uitingen realiseren, zelfs de meest originele. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is met onze papieren. Maar laat vooral ook zelf uw fantasie aan het werk gaan.

Voor hoogwaardige communicatie bieden we een reeks prestigeuze papieren met een luxe uitstraling. Deze papiersoorten kunt u gebruiken voor uitnodigingen, certificaten en briefpapier, maar ook voor dozen en andere verpakkingen. Veel van onze papiersoorten kunnen namelijk voor chique of luxe verpakkingen gebruikt worden. Deze prestigieuze papieren zijn vanwege hun hoge drukkwaliteit ook geschikt voor voor kunstuitgeverijen, luxe posters en lithografie.

Of kies voor papier met een structuur voor een verrassend effect, maar ook voor een voelbaar effect. Flyers, omslagen of uitnodigingen, met structuurpapier zorgt u voor een onvergetelijke zintuiglijke ervaring. Of combineer papieren met verschillende structuren voor nog meer effect. Met alle beschikbare texturen kunt u uw creativiteit de vrije loop laten gaan!

Transparant papier biedt enorm veel mogelijkheden op het gebied van creativiteit. Het kan een tekst of afbeelding subtiel laten doorschemeren. In combinatie met gekleurd, metallic of gestructureerd papier kan transparant papier worden toegepast in de meest creatieve projecten.

Wil je een elegant effect creëren voor een huwelijksuitnodiging, geboortekaartje of bedankkaartje? Maak het verschil met metallic papier, of met onze specialiteiten waaronder papier met schepranden of papier met katoen, met gehamerd papier of zelfs met reliëfpapier.

Experimenteer om te zien welk papier en welke kleur uit de collectie er het beste uitziet als het wordt bedrukt. En naast de bedrukking zijn er volop mogelijkheden in de afwerking, zoals reliëf, vernis, embossing, lamineren of thermogravure. Onze papieradviseurs kunnen u adviseren over de mogelijkheden bij elke papiersoort. Met ons Creative Power initiatief helpen we u graag om het juiste papier voor uw project te vinden.

Populaire producten