PRODUCTCATEGORIE
PRODUCT
G/M²
FORMAAT
BASISKLEUR
KLEURNAAM
AANVOELEN
TECHNISCHE INFORMATIE
OPPERVLAK
MILIEUKENMERK
BEDRUKKING & AFWERKING

Metallic papier

Laat uw bedrijfscommunicatie schitteren met metallic papier. In het oog springende papiersoorten met ingetogen of expressieve metaalkleuren. Met deze papieren trekt u zeker de aandacht. De gemetalliseerde papiersoorten zijn geschikt voor bedrukking in offset, maar er zijn ook varianten voor gebruik op laserprinters (Dry Toner) en HP Indigo (iTone).Binnen de metallic papieren heeft u de keus uit twee papiersoorten: Curious Metallics en Curious Alchemy.

Een metallic of iriserende spiegeling op een velijn oppervlak met Curious Metallics.

Een mat, gepatineerd metaaleffect met Curious Alchemy.

Aan u de keus welk metallic papier het beste past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Beide papiersoorten zijn in ieder geval verkrijgbaar in een brede range aan kleuren en gramgewichten met bijpassende enveloppen, zodat u ze kunt gebruiken voor al uw communicatie-uitingen (mailings, ordners, brochures, kaarten en uitnodigingen). U kunt ze zelfs gebruiken voor uw verpakkingen, omdat ze ook beschikbaar zijn in zwaardere gramsgewichten tot en met 300 gram. Hierdoor kunt u zich met schitterend bedrukte media onderscheiden.Bedrukking in offset of digitale bedrukking, grote oplages of kleine, gepersonaliseerde. Ook wat betreft de technische wensen voldoet het aanbod metallic papier aan al uw wensen. Curious Metallics en Curious Matter zijn geschikt voor bedrukking in offset. Daarnaast bieden we beide papieren ook in een versie voor Dry Toner, die geschikt is voor bedrukking met een laserprinter. Maar ook in een i-Tone® versie, gecertificeerd voor HP Indigo. Alledrie de versies zijn voorzien van duurzaamheidscertificeringen, waaronder FSC Mixed Credit en ISO 14001.

Uit welke metallic papieren kunt u bij ons kiezen?

Allereerst het Curious Alchemy. De originaliteit van dit papier zit in de matte uitstraling. Als we aan metallic denken, denken we vaak aan een spiegelend effect. Maar bij Curious Alchemy is het papier voorzien van een gehamerd metaaleffect waardoor het een mat uiterlijk heeft. Dit zorgt een elegante look en een betere leesbaarheid van uw afdrukken op het papier. Het assortiment bestaat uit 5 verschillende kleuren: koper, zilver, goud, platina en titanium. Vijf kostbare materialen om uw communicatie van een hoogwaardige uitstraling te voorzien. Uiteraard ook beschikbaar in bijpassende enveloppen voor een compleet plaatje en in zwaardere gramgewichten voor bijv. Verpakkingen. Curious Alchemy is beschikbaar in een variant voor offset, maar ook in een versie voor Dry Toner en gecertificeerd papier voor HP Indigo (i-Tone). Afwerkingen die mogelijk zijn, zijn onder andere pregen en hot foil stamping.Curious Metallics is onze bekendste metallic papiersoort. Een range van 30 tinten, van licht tot donker, en verkrijgbaar met bijpassende enveloppen. Door de grote diversiteit aan kleuren en gramgewichten (120 t/m 300 grams) is het te gebruiken voor heel diverse toepassingen: jaarverslagen, uitnodigingen, luxe draagtassen en verpakkingen, presentatiematerialen. Ook Curious Metallics kan bedrukt worden in offset, met Dry Toner of op een HP Indigo. Durft u het aan?.

Durf metallic te gebruiken voor uw communicatie!

Voor originele communicatie zijn onze metallic creatieve papieren verkrijgbaar in verschillende kleuren en gramgewichten. Curious Metallics is verkrijgbaar in maar liefst 30 kleuren. Variërend van basiskleuren tot natuurlijke tinten. Het is zelfs verkrijgbaar in een intens zwarte tint. Curious Alchemy is leverbaar in 5 kleuren die geïnspireerd zijn op edele metalen: koper, zilver, goud, titanium en platinum. De mooie tinten en spiegelglans zullen de aandacht trekken van uw klanten en prospects.Maar daar hoeft u het niet bij te laten. Met ons assortiment creatief papier kunt u op vele manieren uw projecten invullen. De combinatie van metallic en transparant papier kan bijvoorbeeld zorgen voor een interessant effect in kleur en lichtinval. Een niet alledaagse combinatie! Ook met de afwerking zijn er duizend en één mogelijkheden te bedenken. Gebruik kleuren in verschillende formaten om verschillende niveaus te creëren. U kunt hiermee een heel strak, grafisch effect bereiken, maar afhankelijk van de vorm uw uiting ook een speelse kant geven. Kies voor gemetalliseerd papier om huwelijksuitnodigingen, geboortekaartjes, bedankkaartjes of officiële documenten een originele touch te geven.U kunt er ook voor kiezen om formele of zakelijke documenten met metallic papier een originele look te geven. Er zijn legio mogelijkheden hierin. Zorg er bijvoorbeeld voor dat op een formulier de titels in metallic extra opvallen door uitsparingen in het hoofdblad. Of gebruik metallic papier als tabbladen in grote documenten voor extra duidelijkheid en de verschillende categorieën meer te laten opvallen. Uw communicatie-uitingen worden op deze manier beter door de ontvanger onthouden. En worden zelfs wel bewaard als de klant ze als bijzonder of opvallend ervaart.Zoekt u originele papiersoorten die u kunt combineren met een metallic papier, kijk dan eens bij onze transparante papieren, bij de papiersoorten met een viltmarkering of de papieren met hamerslag structuur papier. Voor een wat meer prestigieuze of chiquere uitstraling, vindt u wellicht een geschikte papiersoort in de categorieën velijn of gevergeerd papier.Ontdek ook de rest van onze creatieve papiersoorten op de webshop! En wilt u advies over de bedrukking of afwerking van een van onze papiersoorten, neem dan gerust contact op met onze papieradviseurs.

Populaire producten