MERK
MILIEUKENMERK
GARANTIES
BEDRUKKING & AFWERKING
GREEN STAR SYSTEM
PROMOTIES

Kopieerpapier

Hoge kwaliteit kopieer- en printpapier

Bent u op zoek naar kopieerpapier of printpapier voor uw kantoor? Het kantoorpapier van Antalis is perfect voor elk soort afdruk. U vindt bij ons meerdere formaten, bijvoorbeeld A4-format, en verschillende soorten papier voor al uw printwerk.U kunt in ons assortiment ook houtvrij, ongestreken en zelfkopiërend papier vinden. Hier leest u meer over enkele van de soorten papier die wij in ons aanbod hebben.De soorten kantoorpapier bij Antalis

Gecoat papier:

Dit soort papier noemen we ook wel gestreken papier. Dankzij het gesloten oppervlakte heeft dit soort papier een betere kleurenkracht waardoor prints er scherper en helderder uitzien.

Ongestreken papier:

Dit type papier heeft iets meer inkt nodig dan gecoat papier door het open oppervlakte ervan. Het absorbeert meer dan dan gestreken papier. Het geeft hierdoor ook iets minder kleurtinten door.Gekleurd papier:

Heeft u papier in een bepaalde kleur nodig? Wij hebben duurzaam en hoogkwalitatief papier in verschillende kleuren

Offset papier:

Dit is een ongestreken papier dat ruwer en dikker aanvoelt. Het is ook een stuk witter dan gestreken papier. Het papier heeft een mooie matte uitstraling waardoor u hoogwaardige prints kunt maken.

Mat gestreken papier:Bent u op zoek naar een
mat gestreken papier voor uw drukwerk? Dan is dit de ideale papiersoort voor u. Dankzij de coating hebt u altijd een prachtige en extra scherpe print. Wij hebben in ons assortiment ook glanzend gecoat papier.

Multifunctioneel print- en kopieerpapier:

Wij hebben in ons assortiment ook multifunctioneel papier dat u kunt gebruiken in elk soort printers. Dit handige papier kunt u voor zowel thuis als in uw onderneming gebruiken.

Waarom uw printpapier kopen bij Antalis?

U kunt voor uw kantoor of thuis gebruik maken van premium papier dat u optimale resultaten geeft terwijl het u geld bespaart. Wij hebben papier dat zowel geschikt is om digitaal te printen of om op te schrijven. Wij zorgen ervoor dat u altijd uw bestelling snel ontvangt en u altijd tevreden bent van uw bestelling.Wij zijn een marktleider in het online aanbieden van printbenodigdheden.Ongeacht of u een laser- of een inkjet printer gebruikt, bij ons kunt u al het papier vinden dat u nodig heeft tegen een scherpe prijs.Ook kunt u bij ons zelfkopiërend papier, rollen plotterpapier, data copy papier, Pioneer papier, zelfklevende etiketten, color copy papier, briefpapier en zelfs een papierrol kopen.Duurzaam gerecycled printpapier

Het is ook mogelijk om gerecycled papier - gewonnen uit pulp van oud gebruikt papier - te kopen als u een duurzamer alternatief zoekt Dit duurzame papier heeft dezelfde prestaties als regulier natuurwit printpapier.

Het papier dat wij verkopen voldoet aan alle kwaliteitsnormen en is voorzien van het pefc-keurmerk of het fsc-keurmerk. Wij hebben diverse kantoorbenodigdheden voor u om te gebruiken. Zo weet u dat u altijd een duurzame papiersoort gebruikt.

Heeft u nog vragen over ons aanbod van kantoorpapier of over onze webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Wij helpen u graag verder.Vind in hetzelfde thema, de volgende artikelen

- Gecoat papier

- Offset papier

- Pioneer papier

- Data copy papier

- glanzend gecoat papier

- rol plotterpapier

Populaire producten