PRODUCTCATEGORIE
MERK
G/M²
FORMAAT
FORMAAT DIN
KLEURNAAM
MILIEUKENMERK

Kopieerpapier Premium

Kwaliteitspapier van Xerox


Kwalitatief hoogwaardig offset in diverse schakeringen van wit tot warm crème dat zich moeiteloos leent voor diverse toepassingen. Elke pagina wordt verheven naar een hoger niveau dankzij de mooie lichte glans. Stuk voor stuk zijn het papierkwaliteiten die een uitstekende bedrukbaarheid garanderen, zelfs wanneer hoge eisen aan het drukwerk worden gesteld. Het papier is ideaal voor magazines en tijdschriften te bedrukken.
Het kwaliteitspapier van Xerox heeft een lange traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt bij Antalis de nodige papiersoorten, materialen en andere verbruiksartikelen vinden om uw bedrijf of thuiskantoor te ondersteunen. Ook voor scholen en hobbyisten kunt u bij ons Xerox Producten aan hoge kwaliteit vinden tegen competitieve prijzen.

Kwaliteitspapier: Voor professioneel en particulier gebruik

De verbruiksartikelen van Xerox bieden u een ongeëvenaarde kwaliteit. Dankzij de prachtige lichte glans van dit papier haalt u het beste uit uw afbeeldingen, kleuren en tekst. Het papier heeft een stevige structuur wat de duurzaamheid van uw afdrukken ten goede komt.
Kwaliteitspapier heeft verschillende basiseigenschappen dat het onderscheidt van andere soorten papier. Het vel heeft basiseigenschappen zoals een zachte glans, een glad gevoel, een stevige structuur en een hoger absorptievermogen. Dit maakt het uitermate geschikt om bijvoorbeeld tijdschriften en foto´s op af te drukken.
Het kwaliteitspapier van Xerox heeft een lange geschiedenis en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd over de jaren heen. Ongeacht of u een eco papier nodig heeft, een helder wit papier of eerder zachte matte papieren met een matte uitstraling verkiest voor uw print, Xerox heeft de papieren die u nodig heeft om het beste resultaat te bekomen. In de webwinkel van Antalis zijn meerdere soorten grams papieren te vinden zodat u altijd het ideale gewicht en dikte heeft.
De verbruiksproducten van Xerox zijn geschikt voor elke type printer en inkt. Het kwaliteitspapier van Xerox zorgt voor prachtige resultaten. Het is mogelijk om met iedere printer een pagina te verheven naar een hoogwaardige print.

Het beste papier voor het beste resultaat

Wanneer u een boodschap wil overbrengen, een tijdschrift klasse doen uitstralen of een foto onvergetelijk maken, is het kwaliteitspapier van Xerox ideaal. Het papier zorgt ervoor dat elk kleur en elk detail optimaal tot zijn recht komen en iedere pagina de hoogst mogelijke impact heeft. Daarom is Xerox kwaliteitspapier ook een geschikte keuze om presentaties, rapporten, vertalingen en voorstellen tot leven te brengen. Quality paper geeft uw documenten en papers een krachtig visueel effect dat deze zichtbaar meer invloed geeft en professionaliteit laat uitstralen.
Al meer dan 80 jaar is het merk Xerox een vaste waarde in kantoren en huishoudens. Daarom hebben wij deze quality paper en veel andere producten van dit kwaliteitsmerk in ons assortiment.

Het beste resultaat behaalt u door hoge kwaliteit inkt te gebruiken en het papier op de juiste manier te stockeren, zoals op een droge plaats uit het zonlicht.Antalis: De leverancier bij uitstek voor Xerox verbruiksartikelenAntalis heeft buiten licht glanzend en matte kwaliteitspapieren een breed assortiment aan verbruiksartikelen die voor zowel professionele als hobby doeleinden gebruikt kunnen worden. Dankzij de hoge kwaliteit materialen en comptabiliteit met de meeste merken printers zijn de verbruiksartikelen kostenbesparend en geschikt voor elk gebruik.
In het assortiment kunt u meerdere papiersoorten en printmedia vinden van film polyester, zelfkopiërend papier en transferpapier. Naast papier kunt u ook het nodige materiaal vinden om zelfklevende etiketten , voorgesneden stickers en gerecycleerd papier te bedrukken en te maken.
Ook voor zaken zoals reclame op tassen te bedrukken, transferpapier voor textiel en gepersonaliseerde muismatten kunt u bij ons terecht voor hoge kwaliteit Xerox producten. Zo kunt u eenvoudig reclame artikelen, T-shirts of muismatten voor uw onderneming of familie maken.

Heeft u nog vragen over het kwaliteitspapier van Xerox, ons assortiment of in het algemeen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de contactpagina. Wij helpen u graag verder met al uw problemen en vragen.

Populaire producten