PRODUCTCATEGORIE
MERK
G/M²
MILIEUKENMERK
LOOPRICHTING

Universeel kantoorpapier - Kopieerpapier Premium

Het multifunctionele papier van Antalis

Bent u op zoek naar een multifunctioneel papier, geschikt voor gebruik op kantoor, op school of thuis? Dan is het multifunctionele papier van Antalis perfect voor u. Multifunctioneel universeel papier is geschikt voor gebruik van elk type printer. Ongeacht of u een inkjetprinter of een laserprinter gebruikt, met dit type papier krijgt u altijd een uitstekend resultaat.

Wat is multifunctioneel papier?

Multifunctioneel papier is papier dat u voor zo goed als elk druk- en schrijfwerk kunt gebruiken. Een pak universeel papier is perfect voor al uw prints. Het is prima papier voor printers wanneer u printwerk heeft met een laag volume met vooral eenvoudige tekst. Bijvoorbeeld vergadernota´s en facturen.

Het papier is eenvoudig om te gebruiken omdat het werkt met de meeste soorten inkt en printers. Ongeacht of u thuis of op kantoor een inkjet- of laserprinter heeft, multifunctioneel papier is een goede optie om te gebruiken. Als uw printer een multifunctionele lade heeft dan kunt u hier het papier in opslaan.

Het oppervlak van multifunctioneel papier ziet er eenvoudig en natuurlijk uit. U kunt het papier bij Antalis met zowel een hoge als een lage gm krijgen. Daarnaast is ons papier milieuvriendelijk en voldoen wij aan een groot aantal internationale ISO-normen. Veel papier dat wij verkopen is voorzien van een fsc-certificaat. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw papier duurzaam is.

Waarvoor gebruikt u universeel multifunctioneel papier

Multifunctioneel papier kunt u voor zo goed als alles in uw kantoor of bij u thuis gebruiken. Houd er rekening mee dat gespecialiseerd papier voor bepaalde zaken een beter resultaat zal geven. Zo zal gecoat papier beter zijn voor drukwerk waarvan u wilt dat de kleuren>/bold> helder zijn en de lijnen scherp zijn.

Multifunctioneel papier is over het algemeen gezien een van de goedkopere papiersoorten. Daarom is het een goede optie voor veel voorkomend drukwerk en drukwerk in hoge volumes. Enkele voorbeelden hiervan zijn facturen die u in de verpakking van uw product naar consumenten stuurt.

Het is ook ideaal om handleidingen met veel tekst op te printen. U kunt hiervoor zowel een laser- als inkjetprinter voor gebruiken. Ook de meeste types inktcartridge zijn compatibel met deze soort papier.

Het meeste multifunctionele papier is wit van kleur. Als u op zoek bent naar gekleurd papier dan kunt u dit ook bij Antalis kopen. Het kopieerpapier is te verkrijgen op onze webshop in zowel het standaardformaat als in andere formaten. Wij hebben ook zelfkopiërend papier .

Multifunctioneel papier slaat u best op uit het zonlicht in een vochtbestendige doos. Zorg ervoor dat uw papier niet direct op de vloer staat om waterschade en vuil aan uw papier te vermijden.

Papier en kantoorbenodigdheden bestellen bij AntalisDoor bij Antalis te bestellen krijgt u snel uw dagelijkse papier behoefte tot aan de voordeur geleverd. Ons papier is uitstekend om zowel zwart-wit als in kleur op te printen en is duurzaam voor het milieu. U kunt onze selectie van premium kantoorpapier vinden met de zoekfunctie of door de filter op de website te gebruiken. Zodra u hebt gevonden wat u wilt bestellen plaatst u dit in de winkelwagen en rekent u af. Wij spannen ons in zo snel mogelijk uw pakket te leveren naar het ingegeven adres.Bij Antalis kunt u ook gecoat papier , mat gestreken papier , ongestreken papier , glad gestreken papier en ook allerlei kantoorbenodigdheden van hoge kwaliteit kopen.Neem contact op met de klantenservice als u vragen hebt.

Toon 1 - 5 resultaten van 5
Sorteren op

Populaire producten