PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
BASISMATERIAAL
TOEPASSING
MODEL
BASISKLEUR
GREEN STAR SYSTEM

Luchtkussensystemen

Het is een typisch probleem bij het verpakken van producten in een kartonnen doos: het product is kleiner dan de doos en er blijft ruimte vrij. Doordat het product niet ‘vast’ zit in de doos, kan schade ontstaan bij schokken tijdens transport en vrachtverwerking. De oplossing? De luchtkussensystemen van Antalis! Deze beschermen uw producten door de dozen op te vullen. Overigens voegen de luchtkussens weinig tot geen extra gewicht toe aan de doos. Daardoor bespaart u op uw verzendkosten. Bent u benieuwd naar deze handige verpakkingsoplossing? Bekijk dan hieronder het assortiment.

Wat zijn luchtkussensystemen?

Luchtkussenfolie is een veelzijdige en effectieve verpakkingsoplossing die wordt gebruikt om producten te beschermen tijdens transport en opslag. Deze folie bestaat uit een reeks met lucht gevulde kussentjes die opgeblazen worden middels een luchtkussen machine, welke dienen als een beschermende barrière rondom de ingepakte goederen. De kussentjes zijn ontworpen om schokken, stoten en trillingen op te vangen, waardoor de kans op beschadiging van de producten aanzienlijk wordt verminderd.

Luchtkussensystemen worden vaak gebruikt in verschillende industrieën en toepassingen, variërend van het verpakken van breekbare voorwerpen zoals glaswerk en elektronica tot het beschermen van producten tegen krassen en deuken. Het kan ook worden gebruikt als opvulmateriaal om lege ruimtes in dozen op te vullen en te voorkomen dat de inhoud tijdens het transport beweegt.

Luchtkussensystemen van Antalis


We bieden luchtkussensystemen in verschillende soorten: zakjes met beschermende noppen, noppenfolie en grote luchtkussens om tussen verschillende producten te plaatsen. Iedere variant biedt uw goederen een optimale schokbescherming. Onze luchtkussensystemen zijn er voor alle soorten verpakkingen. De diverse modellen passen zich goed aan uw producten aan, waardoor uw goederen goed beschermd worden en stevig in de verpakking zitten.

De luchtkussen machine

Naast luchtkussens zelf bieden we ook een luchtkussen machine in het assortiment. Een luchtkussen machine is een apparaat dat luchtkussenfolie produceert. Het werkt door luchtkussenfolie van een rol te trekken, lucht in de folie te blazen en vervolgens de folie te sealen om luchtkussenzakjes te creëren. Luchtkussen machines worden vaak gebruikt in magazijnen, distributiecentra en verzendafdelingen van bedrijven om snel en efficiënt beschermende verpakking te produceren. Het gebruik van een luchtkussen machine kan helpen bij het verminderen van verpakkingskosten en het minimaliseren van beschadiging aan producten tijdens het transport. Daarnaast bespaart u opslagruimte, omdat u de luchtkussens pas maakt als u deze nodig heeft.

Bestel uw luchtkussensystemen online bij Antalis

Bestel uw luchtkussenfolie en luchtkussen machine gemakkelijk online via onze webshop. Heeft u vragen over de producten? Onze klantenservice helpt u graag verder en kijkt met u mee om zo het ideale luchtkussensysteem te vinden.

Naast luchtkussensystemen kunt u ook bij ons terecht voor andere bescherm- en opvulmaterialen. Denk hierbij aan onder andere papieropvulsystemen, losse opvulmaterialen, schuimfolie en bescherming voor hoeken en randen.

Indien u voor het eerst bij Antalis bestelt, berekenen wij geen verzendkosten. En daarbij zorgen we er altijd voor dat uw bestellingen tussen 24 tot 72 uur bij u geleverd worden. Zo hoeft u nooit te lang te wachten op uw verpakkingsbenodigdheden.

Populaire producten