Openingstijden (8h-17h)
Contact
Direct bestellen
Invoer artikelnrs gescheiden door een komma, bijv 266402,266405 
Naar Direct bestellen
PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
BASISMATERIAAL
VOEDSELVEILIGHEID
TOEPASSING
MODEL
BASISKLEUR
GREEN STAR SYSTEM

Luchtkussensystemen

Beschermen en opvullen met luchtkussens


Het is een typisch probleem als we producten in een kartonnen doos stoppen om ze te verzenden of te bewaren: het product is kleiner dan de doos en er blijft ruimte vrij. Dat kan schade veroorzaken bij schokken tijdens transport en vrachtverwerking. De oplossing? Luchtkussens om de producten te beschermen en de dozen op te vullen. Luchtkussens beschermen uw producten zonder extra gewicht. Daardoor bespaart u op uw verzendkosten.

We hebben luchtkussens in verschillende soorten: zakjes met beschermende noppen, noppenfolie voor Amerikaanse dozen, grote luchtkussens om tussen verschillende producten te plaatsen en buizen. Ze bieden uw goederen een optimale schokbescherming.

We hebben luchtkussenmachines voor alle soorten verpakkingen. Voor beperkte volumes tot snel rendement, en zowel voor ondernemingen met beperkte ruimte als voor grote verpakkingsloodsen. De diverse modellen beschikken over verschillende opblaasopties en passen zich aan uw producten aan. Een gemeenschappelijk kenmerk van al deze verpakkingsmachines is dat ze bijzonder gebruiksvriendelijk zijn. Zo verbeteren ze de efficiëntie en productiviteit van uw medewerkers aanmerkelijk.

De kussens van recyclebaar polyethyleen zijn voordelig in gebruik. U maakt de kussens pas als u ze nodig hebt en dat scheelt opslagruimte.

Waarom kiezen voor onze opvulmaterialen om uw goederen in dozen te beschermen?

Om uw goederen te beschermen en de dozen op te vullen, hebt u de keuze uit verschillende methoden en materialen. Hier vindt u een overzicht van de verschillende opties wij hebben voor het opvullen van uw pakketten.

Beschermen met opvulpapier

Opvulpapier is bij professionals een veelgebruikt materiaal om op een milieuvriendelijke manier op te vullen. Dat kan met FillPak verkreukeld papier, waarmee u verpakkingsdozen gemakkelijker kunt opvullen en producten kunt beschermen. Het kraftpapier wordt gevouwen en verkreukeld geleverd. Een alternatief is gegolfd opvulpapier, optimaal om zwaardere lasten te beschermen.


Ook inlegbladen van golfpapier of rollen enkelvoudig golfkarton zijn een efficiënte manier om te verzenden goederen te verpakken, te beschermen en schokken op te vangen. De machine PadPak verandert kraftpapier in verpakkingspapier of kussens om uw producten te beschermen.

Antalis biedt antislip-inlegpapier aan. Een ideale oplossing om te voorkomen dat uw pallets tijdens de verwerking en het transport gaan glijden, dat er producten stuk gaan of dat vocht schade toebrengt.


Beschermen met luchtkussens


Beschermingsfolie met luchtkussens is een heel vaak gebruikte oplossing voor het verpakken van breekbare voorwerpen die in pakketten worden verzonden. De noppenfolie bestaat in verschillende vormen, afhankelijk van de behoeften en de benodigde hoeveelheden. Zo zijn er enveloppen met luchtkussens, die in een andere envelop van kraftpapier worden geschoven voor de verzending van kleine pakjes; luchtkussens met noppen om tussen meerdere voorwerpen in eenzelfde doos te steken; en het bijzonder handige, voorgesneden zakje met luchtkussenss. Het bestaat uit drie lagen en is bijzonder geschikt om producten in bulk te verpakken.

Systemen met luchtkussens zijn onmisbaar bij de verzending van bijvoorbeeld electronica. Luchtkussenfolie is een uitstekende buffer tegen schokken, druk en trillingen. In de vorm van zakjes heeft deze oplossing zelfs een antistatisch effect. Deze luchtkussens zijn erg in trek bij transporteurs.


Bescherming met karton


Opvulmateriaal is voor professionals een heel praktisch, goedkoop en milieuvriendelijk materiaal om producten te beschermen.

De kartonnen bescherming biedt een goede weerstand tegen schokken en is heel gemakkelijk te hanteren. Het karton is ook te gebruiken in Amerikaanse en andere dozen, om ze op te vullen en schokken op te vangen.


Bovendien kunt u de hoeken van uw pakketten beschermen met hoekprofielen van hard karton. De hoekprofielen kunt u combineren met strappingband of folie om de pakjes op de pallets te groeperen en ze goed vast te zetten. Ze dienen ook om de producten te stapelen en goed op hun plaats te houden.


Beschermen met schuim


De kartonnen doos met schuim is een doos met een hoogwaardige bescherming, gemaakt van karton aan de buitenzijde en raatvormig schuim aan de binnenzijde. Een uitermate efficiënte combinatie om alle soorten breekbare voorwerpen te beschermen. De schokken tijdens het transport hebben geen enkele impact op uw producten, want de dikke schuimlaag schikt zich, voor een maximale bescherming, naar de vorm van de inhoud van de doos.


Beschermen met lucht


Lucht is een veel gevraagd beschermingsmiddel bij verzendingen. Het biedt het voordeel dat het niets weegt en dus geen extra verzendkosten oplevert. Bovendien genereert lucht geen stof.


Opvulchips hebben een sterk buffereffect. Ze verminderen schokken en beschermen tegen het risico op breuken in producten. Ze zijn gemaakt van Flo-Pak of maïszetmeel (Green Fill)

Populaire producten