Openingstijden (8h-17h)
Contact
Direct bestellen
Invoer artikelnrs gescheiden door een komma, bijv 266402,266405 
Naar Direct bestellen
PRODUCTCATEGORIE
PRODUCT
BASISMATERIAAL
TOEPASSING

Paper cushioning systemen

Papieren en kartonnen opvulmateriaalBij Antalis vindt u handig, praktisch, voordelig en ecologisch verantwoord papieren en kartonnen opvulmateriaal. Papieren en kartonnen opvulmateriaal is noodzakelijk om uw producten maximale bescherming te bieden tijdens transport en opslag.Antalis biedt papieren opvulsystemen voor het beschermen en vastzetten van uw producten en het opvullen van leegtes in verpakkingen.De verschillende opvulmachines zijn ontworpen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Onze opvulsystemen zijn kosten- en tijdbesparend voor de voorbereiding en het transport van uw bestellingen. U bespaart ook op retouren van beschadigde producten en daar zullen uw klanten ook blij mee zijn.Opvulsystemen met kreukpapier FillPackDe FillPak® TT-convertor transformeert enkellaags accordeonkraftpapier van 38 cm in een PaperStar™-configuratie die het volume optimaliseert. Hij vereenvoudigt het opvullen van de verpakkingsdozen en het vastzetten van producten door rechtstreeks geplooid en verkreukeld kraftpapier te leveren om de lege ruimtes in de doos op te vullen. Op die manier wint de operator tijd: hij bepaalt de lengte van het verpakkingspapier dat hij nodig heeft. Zo beschermt u het product dat u gaat verzenden optimaal. Het beweegt niet en u verkleint het risico op beschadiging. Dit papier is gemaakt van gerecyclede, herbruikbare en composteerbare materialen.Ons FillPak® TT-model heeft zijn eigen snijmechanisme en is uitgerust met het EDS-systeem. Daarmee stellen de operators vooraf de benodigde papierlengtes in om de verpakkingsdozen te vullen. Van 30 cm tot 3 m.Zoekt u een machine voor opvulling met kreukpapier? Bekijk de FillPak® TT / TT Cutter-machine. Zodra de machine is opgestart, vult het papier de leegtes van een Amerikaanse doos met een snelheid van 1,4 m/s. De operator kan de lengtes kreukpapier op maat afsnijden en producten vastzetten in elk formaat doos.Opvulmateriaal in kraftpapier

Met het PadPak-opvulsysteem is het mogelijk om opvulkussens te maken in kraftpapier om breekbare producten perfect te beschermen tijdens het transport. Het produceert verpakkingen met papierkussens met een dikte van 11 cm. Dit systeem is ideaal voor kleine en middelgrote hoeveelheden.Dit bruine kraftpapier is beschikbaar in twee lagen, in de vorm van een rol of een riem. Het is de perfecte oplossing om kleinere artikelen in te pakken en te beschermen.Ontdek ook de PadPak Senior-machine die meerlagig kraftpapier omzet in beschermende papieren opvulkussens via een gepatenteerd plooi- en snijproces. Het PadPak Senior-systeem is ideaal voor grote volumes en biedt een optimale bescherming.Bescherming in golfkarton

Golfkarton biedt een optimale bescherming voor zware lasten, zoals huishoudelijke apparaten, meubels en grote decoratievoorwerpen. De dichtheid kan gaan tot 350 g/m². Dankzij die grote dichtheid is het sterker dan enkelvoudig karton of kreukpapier en dat is perfect voor grotere pakketten.Onze tussenschotten in golfkarton zijn onmisbaar voor de opslag en de verzending van producten die op pallets zijn gestapeld. Hiermee zet u producten en dozen goed vast. Ze kunnen boven- of onderaan op een pallet worden geplaatst of als tussenschot voor uiteenlopende producten zoals:

  • kannen,


  • riemen papier,


  • emmers,
Heeft u minder zware pakketten, dan kunt u gebruik maken van onze tussenschotten in golfkarton voor lichtere goederen met een gewicht van 50g/m² of 76g/m². We hebben ook rollen met enkelzijdig golfkarton om Amerikaanse dozen in te pakken, vast te zetten en op te vullen. Dankzij de soepelheid van het materiaal neemt het de vorm van de goederen aan en zorgt het voor een schokbestendige bescherming. Het is gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Deze rol van enkelvoudig golfkarton is gemaakt van gelamineerd kraftpapier op een golfkarton van type A met een gewicht van 350 gr/m². Ze worden verpakt in rollen van 9 tot 36 kg.

Onze producten zijn geschikt voor gebruik op pallets, eenvoudig in gebruik en ze beperken het risico op verschuiven. U kunt alles online bestellen en we leveren binnen 48 uur.

Toon 1 - 5 resultaten van 5
Sorteren op

Populaire producten