Schuimfolie

Bent u op zoek naar schuimfolie van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Antalis aan het juiste adres. Schuimfolie is een veelzijdig en licht beschermingsmateriaal voor oppervlaktebescherming van kwetsbare producten. Schuimfolie kan onder andere toegepast worden bij het verpakken van meubels, glaswerk, automotive-onderdelen en geverfde of gelakte voorwerpen.

Eigenschappen van schuimfolie


Standaard schuimfolie is gemaakt van polyethyleen schuim met kleine gesloten cellen. Het hoofddoel van schuimfolie is het beschermen van producten tegen schade door vallen, stoten of schuiven. Het kenmerkende aspect van standaard schuimfolie is dat het licht en flexibel is, de juiste dikte heeft om niet te veel ruimte in te nemen en schade voorkomt aan kwetsbare oppervlakken. Het biedt tevens extra bescherming tegen stof, vocht, oplosmiddelen, brandstoffen, oliën en andere chemicaliën. Standaard schuimfolie is ideaal voor het inpakken en beschermen van hoeken, oppervlakken en als opvulling. Het schuim heeft ook isolerende eigenschappen en dempt trillingen. Als u producten wilt verpakken voor verzending, maar ook tijdens het verhuizen van grote objecten, raden we aan om gebruik te maken van schuimfolie.

Verschillende formaten schuimfolie

Bij Antalis hebben we schuimfolie in verschillende formaten:

  • 1 x 500 mm x 500 m
  • 1 x 600 mm x 500 m
  • 1 x 1.000 mm x 500 m
  • 1 x 1.250 mm x 500 m
  • 1 x 1.550 mm x 500 m
  • 2 x 600 mm x 250 m
  • 2 x 1.000 mm x 250 m
  • 2 x 1.550 mm x 250 m

De schuimrollen worden op een rol aangeleverd, waardoor het eenvoudig in gebruik is.

Accessoires bij schuimfolie

Voor een nog betere bescherming van de items die u wilt verzenden, kunt u overwegen om luchtkussenfolie en verpakkingstape toe te voegen aan uw bestelling. Bovendien biedt Antalis ook verpakkingsdozen aan. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw bestelling goed verpakt is voor veilige verzending.

Schuimfolie bestellen? Kies voor Antalis!

Bestel uw schuimfolie gemakkelijk via onze online webshop. Met ons uitgebreide assortiment en een ruime keuze aan formaten hebben we altijd de juiste schuimfolie die aansluit bij uw wensen. Naast schuimfolie, bieden we ook andere soorten beschermende verpakkingsmiddelen, zoals paper cushioning systemen, luchtkussensystemen en beschermenveloppen aan.

Na het plaatsen van uw bestelling, wordt deze binnen 24 tot 72 uur bij u bezorgd. Bovendien zijn bij uw eerste bestelling bij Antalis de verzendkosten voor onze rekening. Indien u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag mee met u om het juiste verpakkingsmateriaal te vinden.

Populaire producten