#{mi2.catalog.search.boxselector.title}
Op zoek naar een doos? Zoek hieronder naar uw afmetingen (in mm)
TYPE PRODUCT
MERK
BASISMATERIAAL
UITWENDIG BASIS MATERIAAL
INWENDIG BASIS MATERIAAL
VOEDSELVEILIGHEID
TOEPASSING
BASISKLEUR
PROMOTIES

Dozen en pallets

Heeft u kartonnen dozen nodig voor het verpakken, verzenden of opslaan van uw goederen? Zoek dan niet verder, want wij bieden u een zeer ruim assortiment aan golfkartonnen en specifieke dozen, pallets en artikelen voor het beschermen van uw palletladingen of producten! Bekijk het uitgebreide aanbod en bestel gemakkelijk online. Hieronder leest u meer over ons diverse assortiment.

Diverse soorten dozen bij AntalisBent u op zoek naar grote palletdozen, of juist naar kleine dozen voor het verzamelen en ordenen van onderdelen? Welke type doos u ook zoekt, u vindt het in ons assortiment.

Kartonnen dozen

Vouwdozen, palletdozen of extra sterke dozen van dubbel golfkarton: de ene kartonnen doos is de andere niet. Daar zijn we ons bij Antalis van bewust! Daarom vindt u in ons assortiment allerlei soorten dozen: eenvoudig of voorzien van allerlei opties en altijd handig in het gebruik.

Specifieke dozen

Naast standaard kartonnen dozen vindt u speciale soorten dozen in de webshop. Denk hierbij aan brievenbusdozen, fixeerverpakkingen en visitekaartdoosjes. Deze dozen zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen die u aan dit soort dozen stelt. Stevig, licht en in het formaat dat u zoekt!

Kartonnen sorteerdozen

U kunt bij ons ook terecht voor sorteerdozen! Dit type dozen is ideaal voor het opbergen van onder andere documenten, mappen en voorraden. Het bijpassende deksel zorgt ervoor dat de inhoud beschermd is tegen vuil en de dozen zijn gemakkelijk stapelbaar.

Pallets van geperst hout

Niet alleen voor kartonnen dozen, maar ook voor uw pallets kunt u bij Antalis terecht! Onze houtvezelpallets zijn in allerlei formaten te verkrijgen en zijn speciaal ontworpen om losse producten, maar ook dozen veilig en effectief te vervoeren. De pallets van Antalis zijn gemaakt van geperst hout: duurzaam, sterk én geschikt voor export en luchtvracht.

Dozen en pallets kopen? Bestel bij Antalis!Voor zowel pallets als (pallet)dozen bent u bij Antalis aan het juiste adres. Ons assortiment is breed en omvat elk formaat en type kartonnen doos dat u maar kunt bedenken. Daarnaast bieden wij pallets van geperst hout, welke zijn goedgekeurd voor export en luchtvracht, en stevig genoeg zijn om binnen uw magazijn te gebruiken. Heeft u de dozen en pallets gevonden die u nodig heeft? Bestel dan gemakkelijk online en ontvang uw order binnen 24 tot 72 uur! Is dit uw eerste bestelling bij Antalis, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Naast dozen en pallets kunt u ook bij Antalis terecht voor o.a. verzendverpakkingen, verpakkingspapier, opvulmateriaal en zelfs verpakkingsmachines! Antalis is dé one-stop-shop voor al uw verpakkingsbehoeften.

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze dozen, pallets of onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag verder met uw vragen.

Populaire producten