Kartonnen sorteerdozen

Kartonnen sorteerdoos

Heeft u veel losse artikelen liggen of verzamelt u diverse kleine voorwerpen in grote, onoverzichtelijke bakken? Het kan flink wat frustratie opleveren wanneer deze voorwerpen alsmaar vallen, wegrollen of verloren gaan. Maar dat is snel verleden tijd wanneer u investeert in de sorteerdoos: een handig hulpmiddel voor het organiseren en bewaren van materialen. Lees meer over de functies van onze sorteerdozen – ook wel bekend als magazijndozen – of bekijk direct ons assortiment.


Wat is een sorteerdoos precies?

Een sorteerdoos is een zeer praktische magazijn- en opslagdoos. Ze worden voornamelijk ingezet als middel om (kleine) materialen te sorteren en op een efficiënte manier op te bergen. Het handige aan een sorteerdoos is dat de voorzijde van de dozen lager is uitgesneden dan de rest van de doos. Hierdoor kunt u met gemak materialen uit de dozen verwijderen zonder de doos te hoeven openen of te verplaatsen. Zo creëert u met gemak een fijn organisatiesysteem waarin u al uw belangrijke materialen binnen handbereik heeft.

De sorteerdozen van Antalis: eenvoudig en ijzersterk

De sorteerdozen van Antalis zijn gemaakt van een ijzersterk golfkarton, waardoor deze lang mee zullen gaan. Ook zijn ze gemakkelijk te stapelen voor optimaal gebruik. Wij leveren onze sorteerdozen altijd plano. Dat houdt in dat de dozen plat en uitgevouwen geleverd worden. Zo neemt uw voorraad zeer weinig ruimte in beslag. Maar wees gerust: de sorteerdoos is snel en makkelijk op te zetten, dus binnen een handomdraai

Goed om te weten: onze sorteerdoos is een duurzame keuze


Steeds meer bedrijven willen (of moeten) zich meer focussen op hun duurzaamheidsbeleid. Daar houden wij uiteraard rekening mee, want ook wij geloven dat het vinden van duurzame oplossingen belangrijk is! Daarom zijn de sorteerdozen van Antalis volledig recyclebaar na gebruik. De grondstoffen die tijdens de productie worden gebruikt, zijn volledig herbruikbaar. U kunt dus met een gerust hart uw benodigde verpakkingen bestellen bij Antalis!


Verschillende formaten sorteerdozen


Benieuwd naar welke formaten kartonnen sorteerdozen u bij ons kunt bestellen? Bekijk ons assortiment. De sorteerdoos is namelijk uit voorraad leverbaar in drie handige maten:


  • 50 x 300 x 110 mm
  • 100 x 300 x 110 mm
  • 150 x 300 x 110 mm

Deze formaten sorteerdozen zijn ideaal voor het sorteren van voorwerpen zoals schroeven en moeren, rollen tape, maar ook bijvoorbeeld klein speelgoed of meetlinten en naalden. Alles wat u het liefst wilt verzamelen en bewaren in een kleine doos, past gemakkelijk in onze sorteerdoos. Zijn de bovenstaande formaten net niet naar wens? Dan komen onze specialisten graag voor u in actie. Deze dozen kunt u namelijk gemakkelijk op maat bestellen! En dat niet alleen. Wilt u graag een sorteerdoos met een speciale bedrukking, zoals uw logo? Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Waar u een sorteerdoos allemaal voor kunt gebruiken!


Een sorteerdoos is een enorm veelzijdig product dat in de praktijk veel gebruikt wordt. Denk aan het aanschaffen van een bundel sorteerdozen voor zakelijk gebruik. Ondernemingen hebben veel baat bij het gebruik van sorteerdozen. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit in wat voor onderneming u werkt. Heeft u bijvoorbeeld een magazijn dat toe is aan een goed sorteersysteem? Gebruik dan een set sorteerdozen voor het ordenen van uw producten. U kunt ze bijvoorbeeld ook inzetten voor het scheiden van verschillende maten, vormen of functionaliteiten. Maar ook binnen assemblage fabrieken is een sorteerdoos niet weg te denken. Diverse onderdelen moeten namelijk goed gescheiden blijven. En uiteraard is de detailhandel hierin niet weg te denken, want welke winkel functioneert nu echt goed zonder een mooie manier om kleine producten te presenteren? Zeker als u de sorteerdozen bestelt met uw eigen bedrukking, heeft u er een mooie en functionele manier mee in handen om producten te presenteren. De mogelijkheden en toepassingen van sorteerdozen zijn eindeloos! Ook in het magazijn van ondernemers zijn sorteerdozen, of magazijndozen, een handig middel om voorraden geordend te bewaren.

De sorteerdozen van Antalis worden per 50 stuks verpakt. U krijgt ze plano geleverd, wat inhoudt dat de dozen bij levering volledig plat zijn. Handig als u ze efficiënt wilt wegleggen voor later. In een handomdraai vouwt u de dozen tot de stevige dozen die u kunt inzetten voor al uw sorteerwensen.

Zó gaan uw sorteerdozen extra lang mee

Sorteerdozen zijn een verademing als het gaat om het ordenen en sorteren van losse materialen. Daarom is het wel zo fijn als deze extra lang meegaan. De sorteerdoos van Antalis is gemaakt van een stevig enkelgolf karton - hij kan dus wel tegen een stootje. Houd de sorteerdoos wel zo droog mogelijk en bewaar er geen vettige materialen in, zoals olie of smeermiddelen. Gebruikt u ze als magazijndozen in bijvoorbeeld een koeling? Let dan goed op de vochtigheid van de dozen.

Bestel sorteerdozen online bij Antalis


Bestel nu uw sorteerdozen gemakkelijk en eenvoudig online via onze webshop. Als grote speler op de markt van papieren producten beloven wij een sorteerdoos van hoge kwaliteit. Maar ook voor andere soorten dozen bent u aan het juiste adres. Denk aan golfkartonnen vouwdozen, standaard verhuisdozen of palletdozen!

Op zoek naar andere verpakkingsmaterialen, zoals verpakkingspapier, verpakkingstape of opvul- en beschermmiddelen voor uw verpakkingen? Ook dan helpt Antalis heel graag. Wij zijn uw one-stop-shop voor al uw verpakkingswensen. Uw bestelling bezorgen wij binnen 24 tot 72 uur. Zo kunt u al snel aan de slag met het sorteren van uw losse materialen. Is het uw allereerste bestelling bij Antalis? Dan trakteren wij op gratis bezorging! Mocht u vragen hebben over uw bestelling of over één van onze producten, neem dan vooral contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om verder te helpen.

Populaire producten