3M tape

3M tape

3M tape is een veelzijdig en betrouwbaar merk van tape dat wereldwijd een hoge naamsbekendheid heeft verdiend. Het merk biedt diverse soorten tape aan die meerdere toepassingen hebben, zoals verpakken, bevestigen, beschermen en markeren. De 3M tape is gemaakt van ijzersterke materialen, waardoor het niet alleen te gebruiken is voor huishoudelijke klussen, maar ook industriële toepassingen heeft. Bij Antalis vindt u dan ook diverse soorten 3M tape. Lees hieronder meer over de functionaliteiten van de 3M tape of bestel ze direct uit het assortiment!


Diverse soorten 3M tape

Net als veel andere merken, heeft het merk 3M het niet gehouden op één type verpakkingstape. De 3M tape is er in diverse formaten, zoals smal en breed, maar ook voor zowel handmatig gebruik in losse rollen als machinaal gebruik. De kleeflaag zorgt ervoor dat beide varianten een enorm goede kleefkracht hebben. Zeer betrouwbaar dus als verpakkingstape! Laten we de twee soorten 3M tape kort doornemen:


3M PP tape - handmatig

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare tape om dozen dicht te plakken of materialen te bevestigen, dan is de handmatige tape van 3M een uitstekende keuze. Deze tape is ontworpen om gemakkelijk af te rollen en heeft een snelle hechting op alle soorten oppervlakken. Bovendien is de kleefkracht van deze tape uitstekend, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw verpakkingen of materialen veilig en stevig vastzitten. De handmatige 3M tape is verkrijgbaar in verschillende breedtes, zodat u altijd het juiste formaat kunt vinden voor uw toepassing. Of u nu een kleine of grote doos moet dichttapen, of verschillende materialen aan elkaar moet bevestigen, met de handmatige tape van 3M bent u verzekerd van een hoogwaardige tape die aan al uw eisen voldoet.

3M PP tape - machinaal


Wanneer u op zoek bent naar een tape die geschikt is voor machinale verwerking, dan biedt 3M ook hier een uitgebreid assortiment voor aan. De machinale tape van 3M is speciaal ontworpen om moeiteloos te worden verwerkt door machines en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen in diverse industrieën. De tape is verkrijgbaar in meerdere formaten en kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw productieproces. De machinale tape van 3M is niet alleen geschikt voor verwerking in machines, maar biedt ook vele voordelen ten opzichte van handmatige tape. Zo is het extra sterk en biedt het een soepele hechting op alle oppervlakken, waardoor het uiterst betrouwbaar is. Daarnaast heeft demachinale tape van 3M een goede kleefkracht, wat ervoor zorgt dat materialen veilig en stevig aan elkaar worden bevestigd. Dit is vooral belangrijk in industrieën waar veiligheid en betrouwbaarheid van groot belang zijn, zoals de verpakkings- en transportindustrie.

Nog meer merken verpakkingstape bij Antalis

Wilt u eerst nog meer merken verpakkingstape vergelijken voor u uw weloverwogen beslissing maakt? Bij Antalis bieden we nog meer merken tape in ons assortiment. De volgende tapes ziet u voorbij komen in onze webshop:

Bestel uw 3M tape gemakkelijk online bij Antalis!

Ziet u 3M ook als het meest betrouwbare merk verpakkingstape? Antalis - vooraanstaand leverancier van papier- en verpakkingsproducten in Europa - raadt 3M zeker aan als u stevige tape nodig hebt voor o.a. verpakkingsdoeleinden. Zowel de handmatige rollen als de machinerollen van 3M bestelt u zeer eenvoudig in onze webshop. Binnen 24 tot 72 uur kunt u uw order al verwachten. En dat geldt niet alleen voor ons assortiment aan verpakkingstape, ook onze zakken, verpakkingsfolie, opvulmiddelen en verpakkingspapier- en karton kunt u snel in gebruik nemen.


Bent u nieuw bij Antalis? Dan hebben we een leuk cadeau voor u klaarstaan … Uw allereerste bestelling sturen wij namelijk zonder verzendkosten naar u toe! Wilt u meer weten over Antalis of heeft u vragen over het assortiment? Onze klantenservice adviseert u graag, dus neem gerust contact met ons op.