PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
PRODUCT
BASISMATERIAAL
TYPE LIJM
BASISKLEUR
TOEPASSING

Standaard verpakkingstape

In diverse industrieën is verpakkingstape een onmisbaar hulpmiddel. Denk aan het veilig afsluiten van kartonnen dozen om de (breekbare) inhoud te beschermen tijdens transport en opslag. Of het verzegelen van enveloppen en zakken, wat zowel in de detailhandel als bij bedrijfsmatige verzendingen vaak nodig is. Maar ook voor het bundelen van producten is verpakkingstape een veelgebruikt hulpmiddel, zeker bij transport over langere afstanden ter extra versteviging. Kortom, verpakkingstape is een veelzijdig product dat bijdraagt aan een veilige en georganiseerde verpakkingscyclus in verschillende industrieën. Bij Antalis bieden we drie soorten verpakkingstape: PVC tape, papiertape en PP tape. Elk soort tape heeft een andere dikte, sterkte en voordelen. Er bestaan tevens soorten waarschuwingstape, bedrukt met waarschuwingen zoals ‘breekbaar’. Bekijk het assortiment en lees meer over de verschillende soorten verpakkingstape!

PVC tape

PVC tape, ook wel bekend als vinyltape, is een type tape vervaardigd uit polyvinylchloride (PVC), een kunststof materiaal. Deze tape is meestal voorzien van een rubberen kleefstof aan één zijde, die uitstekend hecht aan diverse oppervlakken en materialen. PVC tape staat hoog aangeschreven vanwege zijn bestendigheid tegen weersomstandigheden en zijn duurzaamheid. Dit maakt het geschikt voor uiteenlopende toepassingen, variërend van commerciële en industriële tot huishoudelijke doeleinden. PVC tape wordt vaak gebruikt voor het afdichten van pakketten, omdat het goed plakt op karton. Daarnaast rolt de tape gemakkelijk uit, zeker in combinatie met een tape dispenser.

Papiertape

Papieren tape is een specifieke tape-variant opgebouwd uit een behandelde drager van kraftpapier en een kleeflaag van rubber solvent. Deze papieren tape staat bekend om zijn robuustheid en sterke hechtingseigenschappen. Bovendien is de tape volledig recyclebaar en gemakkelijk te bedrukken. Papiertape kunt u gemakkelijk scheuren met de hand.

PP tape

PP tape is een rol tape dat zeer geschikt is voor handmatig gebruik. PP tape bestaat met drie soorten kleefmassa:


Oplosrubber (solvent): universeel en zeer bestand tegen hoge en lage temperaturen.

Acryl: zuinig en milieuvriendelijk. Ideaal in gebruik bij temperatuurwisselingen en bij langdurige gekoelde opslag.


Hotmelt: gemakkelijk in gebruik door de soepele afwikkelingen van de rol en directe hechting. Ideaal bij kamertemperatuur, zeer zuinig en vervaardigd zonder oplosmiddelen.

Bestel uw verpakkingstape online bij Antalis!


Indien u overtuigd bent van de voordelen van ons verpakkingstape, nodigen wij u van harte uit om uw voorraad te bestellen bij Antalis, de vooraanstaande leverancier van papier- en verpakkingsproducten in Europa. Wij garanderen altijd de hoogste kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Daarnaast verzekeren we een snelle levering binnen 24 tot 72 uur.


Voor nieuwe klanten bij Antalis hebben we bovendien een aangename verrassing in petto. Uw allereerste bestelling wordt namelijk kosteloos verzonden, zonder enige verzendkosten! Of u nu meer wilt ontdekken over Antalis of vragen heeft over ons assortiment, onze toegewijde klantenservice staat klaar om u te adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij helpen u graag verder.