PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
BASISMATERIAAL
VOEDSELVEILIGHEID
TOEPASSING
UITVOERING

Plastic zakken

Bent u op zoek naar plastic zakken van hoge kwaliteit? Zoek dan niet verder, want bij Antalis bieden we u diverse soorten plastic zakken in allerlei vormen en formaten. Ze zijn zeer geschikt voor het op voorraad houden en het beschermen van kleine onderdelen en reserveonderdelen. U kunt alle plastic zakken gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop!

Diverse soorten plastic zakken in het assortiment


In het assortiment zult u diverse soorten plastic zakken tegenkomen. Hieronder leest u meer over de verschillende soorten plastic zakken en hun toepassingen.

Gripzakken

Gripzakken zijn transparante plastic (PE) zakken met een hersluitbare sluiting die gemakkelijk geopend en gesloten kunnen worden. Deze zakken zijn ideaal voor het opbergen en organiseren van kleine items zoals sieraden, elektronica-accessoires, knutselbenodigdheden en monsters. Ze bieden een helder zicht op de inhoud, waardoor items snel kunnen worden geïdentificeerd zonder de plastic zak te openen. De gripzakken zijn met en zonder schrijfvlak leverbaar. Gripzakken zijn ook handig voor het beschermen van kwetsbare items tegen stof, vocht en lichte schade. Onze gripzakken zijn ten slotte goed herbruikbaar, door de hoge kwaliteit van het plastic.

PE zakken

PE zakken, gemaakt van polyethyleen, zijn veelzijdige plastic zakken die breed inzetbaar zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes en worden vaak gebruikt voor verpakkingsdoeleinden. PE zakken bieden bescherming tegen stof, vocht en lichte schade, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken van een breed scala aan voorwerpen, van textiel tot industriële onderdelen. Ook voor het verpakken van afval is deze plastic verpakking geschikt. Dit type kunststof zak is handig voor het organiseren, opslaan en transporteren van goederen en wordt vaak gebruikt in winkels en op kantoor. Ze zijn een kosteneffectieve oplossing voor het behouden van de kwaliteit van de inhoud en het creëren van een nette en georganiseerde omgeving.

PP zakken

De PP zak, vervaardigd uit polypropyleen, is een duurzame en veelzijdige plastic zak met diverse toepassingen. Deze zakken hebben een hoge scheurweerstand en zijn bestand tegen vocht, waardoor ze ideaal zijn voor het verpakken van verschillende soorten producten, zoals textiel, tijdschriften, voedingsmiddelen en promotionele items. Dankzij hun hoge transparantie blijft de inhoud goed zichtbaar, terwijl de zakken ook beschermen tegen stof en vuil. PP zakken worden veel gebruikt in retail, magazijnen en productieomgevingen, waar ze bijdragen aan efficiëntie, organisatie en productpresentatie. Doordat de zakken gemaakt zijn van gerecycled plastic, zijn ze ook een betere keuze met oog op het milieu.

Bestel uw ideale plastic zak bij Antalis


Heeft u interesse in de plastic zakken van Antalis? Met een paar klikken kunt u al uw benodigdheden bestellen. Indien u vragen heeft over ons assortiment, het bestelproces of over de levering van uw bestelling – neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar en kijken graag met u mee voor passend advies.


Bij uw eerste bestelling bij Antalis bieden we u een exclusieve deal: kosteloze verzending! Daarbij garanderen we een snelle bezorging binnen 24 tot 72 uur, zodat u nooit lang hoeft te wachten op de plastic zakken die u nodig heeft.

Populaire producten