PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
VOEDSELVEILIGHEID
BASISMATERIAAL
BASISKLEUR
UITVOERING
TOEPASSING
GREEN STAR SYSTEM

Hand Stretchfilm

Bent u op zoek naar handwikkelfolie van topkwaliteit? Voorgerekte handwikkelfolie van Antalis biedt de oplossing! Onze kernloze folie van A+ kwaliteit heeft een lichte rek en kan vooruitlopend gewikkeld worden. De rollen zijn licht van gewicht, wat handmatig gebruik prettig maakt. Kies voor de gemakkelijke en efficiënte oplossing van voorgerekte handwikkelfolie voor het beschermen en bundelen van uw goederen tijdens transport en opslag. Bestel nu gemakkelijk online bij Antalis!


Wat is handwikkelfolie?

Handwikkelfolie, ook wel handstretchfolie genoemd, is een dunne, plastic folie die met de hand wordt aangebracht om producten of pallets in te wikkelen. Het wordt gebruikt om goederen stevig te bundelen, te beschermen en te stabiliseren tijdens transport en opslag. Handwikkelfolie wordt geleverd in rollen en kan gemakkelijk met de hand worden aangebracht zonder het gebruik van een wikkelaar of machine. Het is een veelgebruikte verpakkingsoplossing in verschillende sectoren, zoals logistiek, magazijnen, distributiecentra en detailhandel, vanwege zijn eenvoudige gebruik en effectieve bescherming van goederen.

Diverse toepassingen van handwikkelfolie


Handwikkelfolie is toepasbaar in verschillende sectoren. Het wordt gebruikt voor het verpakken en bundelen van individuele goederen, stabilisatie van pallets tijdens transport, en het beschermen van producten tegen vuil, vocht en schade. In magazijnen en distributiecentra helpt handwikkelfolie bij het efficiënt verpakken van goederen voor verzending. Het is ook populair bij e-commerce verzendingen, waar het zorgt voor veilige verpakking van pakketten. Handwikkelfolie biedt een veelzijdige en praktische oplossing voor het organiseren en beschermen van producten en documenten in diverse situaties.

De voordelen van handwikkelfolie op een rij


Handwikkelfolie biedt vele voordelen tijdens het verpakken van goederen en palletladingen.

  • Voorkomt verschuiving van de lading: door uw ladingen strak in te wikkelen, verkleint u de kans dat producten tijdens opslag of transport verschuiven en daardoor beschadigingen oplopen. Het zorgt voor een betere ladingzekerheid dankzij de uitstekende fixatiekracht.
  • Beschermt tegen vocht en vuil: het plastic van handwikkelfolie beschermt de inhoud tegen vocht en vuil van buitenaf. Dit is handig tijdens transport (denk aan weersomstandigheden) maar ook tijdens opslag op vochtige plaatsen.
  • Diefstalbeveiliging: door de sterke afwikkeling, kan de inhoud van uw lading niet zomaar bereikt worden. Hierdoor is het niet eenvoudig om onopgemerkt een onderdeel van de lading weg te nemen.
  • Gemakkelijk in gebruik: door het lichte gewicht van de rol is de handwikkelfolie zeer handig in gebruik. Het kost kracht noch moeite om uw ladingen zorgvuldig in te wikkelen.

Bestel uw handwikkelfolie bij Antalis


Wilt u graag een transparante palletzekering in huis halen? Kies dan voor de handwikkelfolie van Antalis. Deze bestelt u gemakkelijk en snel via onze webshop! Wanneer u bij ons bestelt, ontvangt u uw handwikkelfolie binnen 24 tot 72 uur.

Naast handwikkelfolie bieden we u ook nog andere soorten verpakkingsfolie, zoals LDPE gevouwen krimpfolie, machine stretchfilm en palletfolie.


Is dit uw eerste bestelling bij Antalis? Wij zijn blij met uw vertrouwen in ons assortiment! Daarom nemen wij bij deze eerste order graag de verzendkosten voor onze rekening.

Toon 1 - 6 resultaten van 6
Sorteren op

Populaire producten