PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
VOEDSELVEILIGHEID
BASISMATERIAAL
BASISKLEUR
UITVOERING
TOEPASSING

Krimpfolie

Krimpfolie

Zoekt u een eenvoudige, snelle maar zeer effectieve manier om uw producten stevig te verpakken in een beschermende laag? Dan is krimpfolie wel wat voor u. Dit type folie vormt zich exact naar uw product, waardoor het altijd een op maat gemaakte verpakkingsoplossing is! Heel handig bij losse producten of pallets. Bij Antalis vindt u een ruim aanbod aan krimpfolie. Het assortiment bestaat uit krimpfolie en krimphoezen ten behoeve van palletverpakkingen. U kunt kiezen uit PE-, polyolefine-, PVC- en Cryovac krimpfolie om producten te verpakken en te beschermen. Bekijk direct het aanbod of lees meer over de werking van krimpfolie.

Wat is krimpfolie?

Krimpfolie is een relatief eenvoudig maar zeer handig product. Het is een dunne, transparante kunststof film die krimpt zodra het wordt blootgesteld aan hitte. Krimpfolie wordt veel gebruikt als verpakkingsfolie om producten te beschermen tijdens transport en opslag. Maar het kan ook worden ingezet om een lading producten te stabiliseren, zeker wanneer het gaat om meerdere losse onderdelen. Krimpfolie bestaat in diverse materialen, zoals PE en polyolefine. Het fijne aan krimpfolie is dat het gemakkelijk op maat aangekocht kan worden. Zo kunt u uw krimpfolie gemakkelijk in gebruik nemen zonder extreem veel weg te hoeven snijden.

Waarvoor kunt u krimpfolie gebruiken?

De toepassingen van krimpfolie zijn heel divers. U kunt het voor allerlei doeleinden inzetten. Gebruik het om uw producten te beschermen tijdens transport of opslag, of juist om uw producten stevig te bundelen om te voorkomen dat er onderdelen verloren gaan. Krimpfolie kan ook worden ingezet om o.a. geschenkverpakkingen te creëren of voedselproducten luchtdicht te verpakken. Wat uw toepassing ook is, krimpfolie biedt een effectieve oplossing voor het verpakken en beschermen van producten.

Hoe werkt een krimpfolie verpakking precies?

Bij een krimpfolie verpakking is er één element dat onmisbaar is: hitte. Hitte zorgt er namelijk voor dat uw krimpfolie zich goed en nauw aansluit op uw product(en). Om krimpfolie aan te brengen, brengt u de folie om uw product(en) aan. Zorg ervoor dat er genoeg overlap is voor het folie om volledig om uw product te krimpen. Zodra de folie omwikkeld is, stelt u het bloot aan hitte met bijvoorbeeld een föhn of een krimptunnel. U zult snel zien dat de warmte de folie doet krimpen en strak om het product gaat zitten. Hiermee creëert u heel eenvoudig een stevige en beschermende laag om het product heen.

Krimpfolie bij Antalis: ruime keuze met veel kwaliteit

Bij Antalis bieden we diverse soorten krimpfolie verpakkingen in het assortiment. Laten we de verschillende opties kort doornemen:

Krimphoezen

De krimphoezen zijn ideaal voor het afsluiten van palletladingen voor invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en vuil. Daarnaast bieden ze een goede palletzekering – uw belading zal geen kans meer hebben om te verschuiven of vallen. Daarbij bieden de krimphoezen ook bescherming bij scherpe of zware producten.

Cryovac

Cryovac krimpfolies zijn er voor verschillende doeleinden. Zo is de Cryovac CT 301 een presentatie krimpfolie, bedoeld voor het decoreren van uw producten. Daarnaast bieden we krimpfolies van Cryovac voor het verpakken van lichte tot zware producten. Verkrijgbaar in grote rollen, maar ook op kleine vellen.

LDPE gevouwen krimpfolie

De LDPE gevouwen krimpfolie uit ons assortiment is een uitstekende bescherm- en sealfolie. Het is goed bestand tegen vuil en vocht. Dit type folie is in een krimpende en niet-krimpende variant verkrijgbaar. Daarbij vindt u ook een LDPE vlakke krimpfolie

Polyolefine krimpfolie

Voor het verpakken van industriële producten of voedingsmiddelen, raden wij polyolefine krimpfolie aan. Deze folie wordt op rollen geleverd en heeft een zeer hoge weerstand tegen vocht en vuil.

PVC krimpfolie

PVC krimpfolie is een zeer stevige, glanzende krimpfolie die al krimpt bij lagere temperaturen. De krimpfolie is geschikt voor verwerking op handmatige L-sealers, semi- en volautomatische folieverpakkingsmachines in combinatie met een tunnel.

Bestel uw krimpfolie online bij Antalis

Bent u werkzaam binnen de productie, verpakking en/of transport van producten? Dan is krimpfolie vast en zeker een onmisbaar element in uw verpakkingsproces. Bij Antalis bieden we diverse soorten krimpfolie, zodat er altijd een soort is dat aansluit op uw behoeften! Van handmatige folie en foliehoezen tot krimpfolie dat geschikt is voor gebruik in verpakkingsmachines. Bestel vandaag nog uw krimpfolie verpakking, dan zorgen wij dat uw order binnen 24 tot 72 uur bij u wordt bezorgd. En uw allereerste bestelling bij Antalis wordt altijd verzonden zonder verzendkosten!

Natuurlijk hebben wij nog veel meer soorten verpakkingsmaterialen in ons assortiment, van verpakkingstape tot omsnoeringsapparaten. Mocht u vragen hebben over een van onze producten, of advies willen over een order: onze klantenservice staat klaar om u verder te helpen. Neem dus gerust contact met ons op.

Toon 1 - 12 resultaten van 12
Sorteren op

Populaire producten