Pallet afdekfolie

Zoekt u naar de ideale oplossing voor het afdekken van palletladingen? Dan is onze pallet afdekfolie zeker iets voor u. Deze toplaag beschermt uw palletlading tegen vocht, vuil en stof. Daarnaast werkt het ook als diefstalpreventie. En bestelt u uw afdekfolie bij Antalis, dan wordt deze op handige rollen met scheurranden geleverd! Bestel nu gemakkelijk online of lees hieronder meer over onze afdekfolie.

Wat is afdekfolie?


Afdekfolie is een beschermende kunststof folie voor pallets die wordt gebruikt om palletladingen te stabiliseren en te beschermen tijdens transport en opslag. Het wordt op de palletlading gelegd en om de bovenhoeken gespannen. Hierdoor worden de goederen op de pallet bij elkaar gehouden en is de bovenzijde van uw palletlading beschermd tegen vocht, stof en vuil. Pallet afdekfolie zorgt voor een veilige en efficiënte verzending van producten, voorkomt het verschuiven of omvallen van goederen en biedt een extra laag bescherming tijdens het logistieke proces.

Afdekfolie bij Antalis


U kunt in onze webshop afdekfolie bestellen in diverse soorten en maten. We bieden afdekfolie op rol in verschillende formaten: van dozen of rollen met 100 vellen tot rollen met 500 vellen. U kunt ook kiezen voor een doos met 50 stuks. De afdekfolie is verkrijgbaar in een doorzichtige uitvoering en ook in het zwart en blauw. De afdekfolie is speciaal ontworpen om perfect op palletladingen te passen. Onze afdekfolie is volledig recyclebaar.


De voordelen van palletfolie

Pallet afdekfolie biedt verschillende voordelen, waaronder het voorkomen van schuiven, omvallen of verschuiven van de lading, bescherming tegen stof, vuil en vocht, en het verminderen van het risico op beschadiging tijdens hantering. Het is een efficiënte en kosteneffectieve oplossing die helpt bij het waarborgen van de integriteit en veiligheid van de verzonden goederen. Daarnaast kan transparante palletfolie ook helpen bij het snel identificeren en scannen van de palletinhoud zonder de folie te hoeven verwijderen. Met pallet afdekfolie kunnen bedrijven hun logistieke processen stroomlijnen en een betrouwbare bescherming bieden voor hun goederen.


Andere producten om uw palletladingen te beschermen

Bent u naast pallet afdekfolie ook nog benieuwd naar onze andere producten voor het beschermen van palletladingen? In ons assortiment vindt u – naast andere soorten verpakkingsfolie – ook allerlei artikelen voor het omsnoeren en bundelen van uw ladingen, bescherm- en opvulmaterialen en dozen en pallets zelf. Met zo’n uitgebreid assortiment hopen we u een goede one-stop-shop te bieden voor uw gehele logistieke organisatie!

Bestel uw afdekfolie nu bij Antalis!

Bent u op zoek naar hoogwaardige afdekfolie voor pallets? Probeer dan de afdekfolie van Antalis. Als specialist in papier- en verpakkingsproducten garanderen wij altijd de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel wordt bezorgd, binnen een tijdsbestek van 24 tot 72 uur.


Bent u nog niet eerder klant geweest bij Antalis? Dan hebben wij een cadeautje voor u! Uw eerste bestelling wordt namelijk gratis verzonden, zonder enige verzendkosten. Heeft u behoefte aan meer informatie over Antalis of heeft u vragen over ons uitgebreide assortiment? Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om u deskundig advies te geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Populaire producten