Openingstijden (8h-17h)
Contact
Direct bestellen
Invoer artikelnrs gescheiden door een komma, bijv 266402,266405 
Naar Direct bestellen
PRODUCTCATEGORIE
PRODUCT

Dozensluitmachines en -systemen

Om uw verpakkingsproces eenvoudiger en efficiënter te maken, schaft u een dozensluitmachine of -systeem aan. Hiermee sluit u aan het eind van uw verpakkingsproces uw industriële dozen machinaal of handmatig af. Bij Antalis bieden we verschillende soorten en merken dozensluitmachines. Bekijk ze direct in het assortiment of lees meer over de voordelen van een dozensluitmachine.

Wat zijn dozensluitmachines?


Een dozensluitmachine of dozensluitsysteem is een apparaat waarmee u golfkartonnen dozen kunt sluiten en verzegelen. De machine werkt op verschillende manieren, afhankelijk van het type machine dat u kiest. Over het algemeen wordt de doos naar de dozensluitmachine gevoerd, waar deze wordt vastgehouden en vervolgens wordt voorzien van tape of lijm om de doos te sluiten.

Er zijn verschillende soorten dozensluitmachines beschikbaar, semi-automatische en volledig automatische machines. Semi-automatische machines brengen automatisch tape aan op uw dozen, maar u dient de dozen wel handmatig in te voeren. Bij Antalis kunt u kiezen uit twee verschillende semi-automatische dozensluitmachines:


Daarnaast zijn er ook volledig automatische dozensluitmachines die de dozen automatisch invoeren en automatisch sluiten. Bij Antalis kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Soco T55 als u een automatische dozensluitmachine wilt aanschaffen.

De voordelen van een dozensluitmachine


Het gebruik van een dozensluitmachine kent vele voordelen, zeker als u met industriële dozen werkt. We zetten de voordelen graag voor u op een rij:


  • Tijdsbesparend: met een dozensluitmachine kunnen dozen veel sneller worden gesloten dan met de hand, waardoor het verpakkingsproces efficiënter wordt.
  • Kostenbesparend: het gebruik van een dozensluitmachine kan de kosten voor arbeid verlagen, omdat minder personeel nodig is om de dozen handmatig te sluiten.
  • Consistentie: met een dozensluitmachine wordt de doos op een consistente manier gesloten, waardoor de kans op fouten of inconsistente sluiting wordt verminderd.
  • Veiligheid: handmatig dozen sluiten kan tot verwondingen leiden, zoals snijwonden. Een dozensluitmachine vermindert het risico op dergelijke ongevallen.
  • Flexibiliteit: dozensluitmachines kunnen worden aangepast om verschillende soorten en formaten dozen te sluiten, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan verpakkingsbehoeften.

Bestel uw dozensluitmachine bij Antalis

Uw dozensluitmachine bestelt u gemakkelijk via onze webshop. We beloven u een snelle levering en leveren alleen machines van de hoogste kwaliteit. Naast dozensluitmachines kunt u ook verder rondkijken in ons assortiment verpakkingsmachines, want we bieden ook rekwikkelmachines, paktafelsystemen, sealmachines en omsnoeringmachines.

Heeft u uw dozensluitmachine besteld, dan spreken wij met u de gewenste leverdatum af. En uw allereerste bestelling bij Antalis ontvangt u zonder verzendkosten, gewoon als bedankje voor uw vertrouwen! Heeft u nog vragen over onze verpakkingsmachines of over onze service? Neem dan gerust contact op met de Antalis klantenservice. Zij helpen u graag verder en geven u advies waar nodig.

Populaire producten