PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
PRODUCT
TOEPASSING
BASISKLEUR

Kraftpapier

Bent u op zoek naar verpakkingspapier van hoge kwaliteit? Dan is kraftpapier wellicht wat voor u. Dit ijzersterke en duurzame soort papier kent vele doeleinden, waaronder het verpakken van producten. Bekijk meteen ons assortiment of lees hieronder meer over ons kraftpapier!

Wat is kraftpapier?

U kunt voor allerlei soorten verpakkingspapier en -karton bij Antalis terecht, waaronder ook ons kraftpapier. Maar wat is kraftpapier precies? Kraftpapier is een duurzaam en zeer sterk type papier dat voor 100% bestaat uit natuurlijke houtvezels. U herkent het papier aan zijn bruine kleur en ruwere textuur.

De voordelen van kraftpapier


Kraftpapier is meer dan gewoon ‘bruin papier’. Het kent vele voordelen, zeker voor industrieel gebruik. We nemen ze kort met u door:

  • Vergeleken met andere soorten papier, heeft kraftpapier een extra hoge treksterkte en scheurbestendigheid. Hierdoor is het veel beter bestand tegen zware belasting en ruwe behandeling. Wilt u uw producten stevig verpakken, dan is kraftpapier ideaal.
  • Kraftpapier is ook nog eens zeer milieuvriendelijk, want het wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen (houtvezels). Na gebruik is kraftpapier biologisch afbreekbaar en recyclebaar.
  • Hoewel kraftpapier een stuggere structuur heeft dan regulier papier en bruin van kleur is, is het papier goed bedrukbaar. Dit betekent dat u het kraftpapier ook kunt bestellen met uw logo, een eigen ontwerp of gepersonaliseerde teksten erop gedrukt! Zo geeft u, indien gewenst, een gepersonaliseerde uitstraling aan uw verpakkingen. Gebruik het om de binnenkant van uw verzendverpakkingen te versieren of als inpakpapier. De naturel tint van het papier geeft de verpakking vaak net een extra verzorgde uitstraling. Dit zorgt voor meer waardering vanuit uw klanten, wat uw onderneming op zijn beurt weer goede reviews kan opleveren.

Waar kunt u kraftpapier voor gebruiken?

Naast de hierboven genoemde voordelen, is er nog een aspect dat kraftpapier zo’n gewenst product maakt: de veelzijdigheid. Het heeft een breed scala aan toepassingen! In de meeste gevallen wordt kraftpapier gebruikt voor verpakkingsdoeleinden, zoals het verpakken van producten, het maken van enveloppen of wordt het gebruikt als opvulmateriaal.

Kraftpapier van Antalis


In het assortiment van Antalis vindt u twee soorten kraftpapier. We nemen de verschillen kort met u door:

Natronkraft


Het Natronkraft papier is een standaard verpakkingspapier dat zeer geschikt is voor het verpakken van producten, als tussenvel ter bescherming én als opvulmateriaal. Natronkraft is verkrijgbaar in verschillende formaten rollen en vellen. Natronkraft is gemaakt van nieuwe vezels.

Gerecycled verpakkingskraft

Daarnaast bieden we nog een gerecyclede verpakkingskraft van 100% gerecycled papier. Ook dit papier is zowel op rol of als vel verkrijgbaar.


Bestel uw kraftpapier gemakkelijk bij Antalis!

Heeft u hoogwaardig verpakkingspapier nodig? Probeer dan eens het kraftpapier van Antalis. Als specialist op het gebied van (recyclebaar) papier- en verpakkingsproducten beloven wij u altijd de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw bestelling tijdig bezorgd wordt: binnen 24 tot 72 uur om precies te zijn.


Heeft u nog meer soorten verpakkingspapier nodig? Kijk rustig verder, want u kunt ook bij ons terecht voor zijdepapier, natsterk papier, technisch papier en verpakkingskarton.


Staat u op het punt om uw eerste bestelling bij Antalis te plaatsen? Dan hebben we een cadeautje voor u! Uw allereerste bestelling wordt namelijk zonder enige verzendkosten verzonden. Heeft u behoefte aan meer informatie over Antalis of heeft u vragen over ons uitgebreide assortiment? Onze toegewijde klantenservice staat natuurlijk klaar om u te voorzien van deskundig advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Populaire producten