PRODUCTCATEGORIE
ONZE AANBIEDINGEN
MERK
BASISMATERIAAL
TOEPASSING
GREEN STAR SYSTEM

Paklijstenveloppen

Antalis biedt u een breed assortiment van identificatie-etiketten en paklijstenveloppen. De zelfklevende paklijstenveloppen zijn zowel bedrukt als onbedrukt beschikbaar. De paklijstenveloppen zijn zelfklevend, voor begeleidende documenten of voor enveloppen met tekst.

Wat zijn paklijstenveloppen?


De paklijstenvelop is een zeer sterke plastic of papieren hoes gemaakt van antistatisch en gerecycleerd polyethyleen, of papier. De plastic hoes is zo goed als onverscheurbaar en beschermt ingevoegde papieren tijdens behandeling en transport. Documenten die u in een kunststof paklijstenvelop steekt, zijn beschermd tegen vocht, vuil en beschadiging. Paklijstenveloppen zijn onmisbaar bij de verzending van goederen, in het bijzonder bij export. Met deze hoes kunt u verplichte documenten toevoegen aan kartonnen dozen, palletladingen of andere soorten verzendverpakkingen. De kleefzijde plakt stevig op de ondergrond en blijft tijdens het hele transport op zijn plaats. Door het transparante materiaal geeft de paklijstenvelop ook direct zicht op belangrijke informatie. Ook barcodes zijn prima te scannen door het plastic of papier heen.

Toepassingen van de paklijstenvelop

Paklijstenveloppen zijn een onmisbare toevoeging aan uw verzendverpakkingen, met diverse praktische toepassingen. Ze bieden een slimme manier om belangrijke documenten zoals pakbonnen, facturen en verzendlabels veilig aan de buitenkant van een pakket te bevestigen. Dit bespaart tijd en vermindert verwarring bij het sorteren en afleveren van zendingen. Daarnaast zijn paklijstenveloppen uitermate geschikt voor e-commerce bedrijven, waar ze zorgen voor een professionele uitstraling en tegelijkertijd de noodzaak van het openen van de verpakking verminderen. Met de keuze uit verschillende maten en zelfklevende sluitingen, zijn paklijstenveloppen een efficiënte en betrouwbare manier om uw verzendprocessen te stroomlijnen en uw zakelijke communicatie te optimaliseren.


Paklijstenveloppen van Antalis

Bij Antalis bieden we paklijstenveloppen aan in vier verschillende formaten, waardoor er altijd een geschikt formaat is voor uw zendingen:

  • 162 x 120 mm (C6)
  • 228 x 120 mm (LD)
  • 228 x 165 mm (C5)
  • 320 x 250 mm (C4)

De polyethyleen folie, waarvan de paklijstenveloppen zijn gemaakt, is zeer scheurbestendig. U kunt kiezen voor neutrale paklijstenveloppen, maar u kunt ze ook laten bedrukken met uw eigen logo, een specifieke instructie of andere opdruk. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice, zij vertellen u graag meer over het personaliseren van uw order.


De voordelen van paklijstenveloppen


Paklijstenveloppen bieden vele voordelen als het aankomt op het verzenden van leveringen. We nemen ze graag kort met u door:

  • Ze beschermen uw documenten in alle (weers)omstandigheden. Het materiaal van deze hoes (polyethyleenfolie) is stevig en waterdicht.
  • Ze zijn transparant. Hierdoor zijn documenten goed leesbaar zonder deze uit de hoes te halen.
  • Ze garanderen de veiligheid van elk document. Zodra uw documenten in de paklijstenveloppen zitten, hoeft u enkel de klep naar beneden te vouwen om ze definitief te sluiten. De versterkte sluiting is 100% beveiligd, enkel de uiteindelijke geadresseerde kan de hoes openen om de factuur of andere documenten eruit te nemen.
  • Ze hebben een sterke kleefkracht. De zelfklevende zijde, waarmee u de paklijstenvelop op uw zendingen bevestigt, is zeer efficiënt en plakt stevig op diverse oppervlakken. Hoe slecht het weer ook is of hoe vaak uw pakket tijdens het vervoer wordt verplaatst, u kunt er zeker van zijn dat de hoes op zijn plek blijft.
  • Ze zijn ruim. Dankzij de verschillende formaten kunt u er één of meer documenten in steken, al dan niet opgevouwen.

Bestel uw paklijstenveloppen online bij Antalis

Bestel al uw benodigde paklijstenveloppen gemakkelijk via onze webshop. Indien u vragen heeft over het assortiment, kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Zij adviseren u graag, zodat u altijd de juiste producten bestelt.

Naast paklijstenveloppen bieden we ook andere verzendverpakkingen, waaronder beschermenveloppen, verzendkokers en etiketten. Maar ook de dozen en pallets, waar u de paklijstenveloppen op kunt bevestigen, bestelt u gemakkelijk uit ons online assortiment.

Indien u voor het eerst bij Antalis bestelt, berekenen wij geen verzendkosten. En daarbij zorgen we er altijd voor dat uw bestellingen tussen 24 tot 72 uur bij u geleverd worden. Zo hoeft u nooit te lang te wachten op uw verpakkingsbenodigdheden.

Populaire producten