Openingstijden (8h-17h)
Contact
Direct bestellen
Invoer artikelnrs gescheiden door een komma, bijv 266402,266405 
Naar Direct bestellen
PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
BASISMATERIAAL
UITWENDIG BASIS MATERIAAL
TOEPASSING
GREEN STAR SYSTEM

Verzendkokers

Kartonnen verzendkokers zijn handige verpakkingen in het gebruik omdat ze ergonomisch en economisch zijn en uw producten goed beschermen tegen stoten en pletten. Heeft u een postkoker nodig voor het versturen van documenten of voorwerpen, dan biedt Antalis een ruime keuze aan modellen: bruine vierkante, ronde, telescopische of driehoekige (golf)kartonnen kokers.

Kokers en kartonnen dozen voor uw postpakketten

Momenteel zijn fabrikanten van verpakkingen, dozen en kartonnen kokers voortdurend bezig met het verbeteren van de sluitsystemen en de kwaliteit van de aangeboden producten om de papieren documenten die u hierin verzendt, beter te kunnen bewaren. De sluitsystemen zorgen ervoor dat postzendingen onbeschadigd op de plek van bestemming komen. Met kartonnen verzendkokers kunt u posters, kaarten en zelfs officiële documenten verzenden die niet mogen vouwen of kreuken.

De kokers kunnen ook worden gebruikt om uw documenten op te slaan, zodat ze in de oorspronkelijke staat bewaard blijven. U kunt deze aanpassen aan uw persoonlijke wens: de lengte van een koker kan variëren van 31 tot 163 cm. De maat en de vorm kunnen ook worden bepaald bij de bestelling. De kwaliteit van de materialen die worden gebruikt om de online beschikbare verzendkokers te vervaardigen, garandeert hun sterkte en betrouwbaarheid. Antalis biedt verpakkingen aan die gemaakt zijn van 100% natuurlijke en gerecycleerde grondstoffen. Alle kokers en kartonnen dozen zijn volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Een breed assortiment aan kartonnen kokers

Antalis biedt een ruime keuze aan modellen: bruine vierkante, ronde, telescopische of driehoekige (golf)kartonnen kokers met ieder hun eigen voordelen. De vierkante kartonnen kokers zorgen voor een goede stabiliteit van het pakket tijdens opslag of levering en maken het gemakkelijker te vervoeren. De inhoud kan daarnaast makkelijk in de koker geschoven worden. De driehoekige kokers zijn eenvoudig in het gebruik en nemen weinig ruimte in beslag. Telescopische kokers zijn extra beschermende kokers en deze zijn in lengte aanpasbaar, wat ze zeer geschikt maakt voor lange producten. U kiest dus de verzendkoker die het beste past voor uw producten.

Kartonnen verzendkokers zijn economische en praktische oplossingen voor uw postzendingen. Het zijn zogenaamde zelfdragende verpakkingen en ze worden geleverd met een plastic einddop of kleppen met of zonder sluitstrip. Een kwalitatieve en lichte verzendverpakking voor uw belangrijke documenten, die op maat gekozen kan worden, of op maat kan worden gemaakt bij de telescopische kokers.

Kies de vorm die het best bij uw behoeften past: rond, vierkant of driehoekig. Met deze verscheidenheid aan vormen bespaart u veel ruimte, zowel voor opslag als voor vervoer. Aarzel niet om uw aankopen aan te vullen met noppenfolie of schuimplastic om breekbare voorwerpen beter te beschermen. Of ontdek de andere soorten postverpakkingen die u kunt gebruiken voor de verzending van uw goederen. Antalis produceert en distribueert verschillende soorten verpakkingen. Zoek online meer informatie om het verschil te zien tussen de producten die u interesseren.

Toon 1 - 5 resultaten van 5
Sorteren op

Populaire producten