We hebben papier voor iedere behoefte

Antalis is u van dienst op gebied van gedrukte communicatie met een breed assortiment papier, karton, enveloppen en speciale media zoals creatieve papieren, synthetische producten en labels.

Doordat wij de grootste papierdistributeur zijn in Europa, bieden we meer dan producten alleen: we helpen klanten om digitaal drukwerk naar een hoger niveau te tillen, hun creativiteit tot uiting te brengen en 'groene' doelstelling te behalen.

 

Boek homepage grafische sector

Brochure-Ongestreken-papier-NL_960x600.jpg

Ongesteken papier brochure

Raadpleeg de brochure

BO12-content.jpg

BO12

Ontdek de 12 interviews

Creatief papier

conqueror-logo.jpg

Conqueror wordt wereldwijd gezien als symbool voor papier van topkwaliteit voor zakelijke en creatieve communicatie.

keaykolour-logo.jpg

Keaykolour combineert kwaliteit en innovatie in een unieke collectie papier en karton.

olin-origins-logo.jpgHet nieuwe creatieve papierassortiment voor eco-bewuste klanten biedt 5 organische tinten met een ruwe afwerking en een subtiele zachte touch. Het is ook CO2-neutraal én lid van 1% for the Planet.

curious-logo.jpg

Het meest innovatieve assortiment creatief papier in één collectie: Matter, Skin, Touch, Metallics en Translucents.

olin-colours-logo.jpg

Pop'Set wordt Olin Colours! Ga de strijd aan met de grijze tinten om u heen en breng uw communicatie tot leven.

rives-logo.jpg

Het beroemde assortiment structuurpapier en -karton voor reclame, bedrijfscommunicatie en verpakkingen. Verkrijgbaar in 5 afwerkingen.

Products-home-refit.jpg

Ontdek de 2 afwerkingen en 5 kleuren van Refit, het nieuwe creatieve papier gemaakt met 15% geupcyclede vezels uit de textielindustrie en 40% gerecycleerde vezels.

Delos

Delos, het assortiment ongestreken papier en karton speciaal ontworpen voor luxe verpakkingen is nu verkrijgbaar bij Antalis.

Offset papier

olin-design-logo.jpg

De premium keuze voor veeleisende creatieven. Het natuurlijke papier en karton van Olin Design biedt een onovertroffen afdrukkwaliteit. De 3 afwerkingen en 5 tinten brengen een gevoel van authenticiteit over met een perfect mat drukeffect.

product-home-print-speed-V2.jpg

Print Speed is een range ongestreken offset en preprint papier. Het heeft een hoge witheid en hoge opdikking. Het papier is FSC®-gecertificeerd.

Edixion logo

Edixion is een veelzijdig, ongestreken papier. Ideaal voor drukken op hoge snelheid in grote hoeveelheden. FSC® gecertificeerd en geschikt voor offset en preprint.

Mohawk logo

Mohawk Superfine Digital i-Tone: het premium ongestreken papier met een unieke structuur is een bron van inspiratie voor ontwerpers.

Munken logo _ 580x280.jpg

Munken Design is een brede range ongestreken designpapieren speciaal ontwikkeld voor creatieve en opvallende uitingen. Verkrijgbaar in 4 tinten en twee verschillende oppervlaktes.

Recycled papier


Nautilus logo

Nautilus, uit liefde voor de natuur

NAUTILUS® is het premium ongestreken papier van 100% gerecyclede vezels leverbaar in twee tinten, natuurlijk wit en zeer wit.

 

 
Cocoon logo

Cocoon, het gerecyclede papier met hoge witheid

Een gerecycled papier met hoge witheid en FSC® Recycled-certificering. Cocoon is leverbaar in het ongestreken Cocoon Offset en het tweezijdig gestreken Cocoon Silk.

Ontwerp zonder titel (1).jpg

Cyclus Silk, het authentieke recyclede papier.

Karton

Products-home-invercote.jpg

Invercote sulfaatkarton: voor alle verpakkings- en grafische toepassingen. Keus uit éénzijdig (G) of tweezijdig (Creato) gestreken.

Metsa_Horiz_Logo_Color_RGB-resize580x280.pngMetsäBoard vouwkarton, een assortiment vouwkarton voor consumentenverpakkingen, displays, point-of-sale toepassingen of grafische producten. Digitaal druk mogelijk.

Gestreken papier

Products-home-novatech.jpgHet beste gestreken papierassortiment voor een hoge productiviteit: Novatech,  geschikt voor offset en digitaal drukwerk.

G_Silk_brand_02.jpgG-Silk biedt een papiercollectie van hoge kwaliteit én scoort hoog op het gebied van duurzaamheid. Kunstboeken, covers, luxe magazines, direct mail, brochures en posters behoren tot de vele toepassingen.

Speciale media

Products-home-reacto.jpg

reacto zelfkopiërend papier, de perfecte oplossing voor meerbladige documenten. Beschikbaar in alle veelgebruikte formaten en kleuren. Ook in digitale variant.

Xerox logoGa verder dan standaard papierkwaliteiten en bied uw klanten unieke oplossingen met toegevoegde waarde met Xerox speciale media. Getest door Xerox-laboratoria om de hoogste kwaliteit en optimale prestaties op uw Xerox machine te garanderen.

Products-home-upm.jpgRaflatac, een compleet assortiment zelfklevend materiaal. Geschikt voor labeltoepassingen voor marketing, informatie en instructies.

Polyart logo

Polyart synthetisch papier ziet eruit, voelt, print en converteert als een premium mat gestreken papier, maar is bestand tegen water, de invloeden van het weer, vet, chemicaliën en is zeer scheurbestendig.

logo tyvek

DuPont™ Tyvek® combineert de prestaties van papier, synthetisch materiaal en textiel en is daarmee ideaal voor een breed scala aan grafische toepassingen. Tyvek is lichtgewicht, bestand tegen scheuren en flexibel en heeft een uitzonderlijke verhouding tussen sterkte en gewicht. Het is bovendien waterbestendig en bestand tegen chemische middelen, waardoor uw ontwerpen en toepassingen perfect intact blijven.

Fiberskin

Maak kennis met Fiberskin®, een 100% op papier gebaseerd karton met langere duurzaamheid voor buitentoepassingen. Dit materiaal is bovendien milieuvriendelijker en goedkoper dan volledig synthetische media.

Sticotac logo

Sticotac biedt een gericht assortiment zelfklevende materialen speciaal ontworpen voor offset lithografische druk, met meerdere afwerkingen met FSC® gecertificeerd papier. Dankzij de hoge witheid en opaciteit, uitstekende stabiliteit en superieure drukkwaliteit, is Sticotac de ideale keuze