Openingstijden (8u-17u)
Contact

Ontdek de 4 Antalis merken voor recycled papier

Recycled papier: een milieubewuste keuze zonder concessies te doen in kwaliteit.

img-ecological-1.jpg

Hieronder vindt u 4 merken recycled papier: verschillende kwaliteiten met 5 sterren in het Antalis Green Star System ™. Geschikt voor een groot aantal toepassingen en uit voorraad leverbaar.

Untitled design (87).jpg

NAUTILUS, Dé referentie in recycled papier

Dé referentie in recycled papier. In High White of Classic variant. Met een zeer ruim assortiment heeft NAUTILUS voor iedere communicatiewens een oplossing.

Conqueror-580-188.jpg

Conqueror, het 100% recycled papier, gemaakt met bamboe

Conqueror heeft 100% recyclede vezels, maar gebruikt ook een volledig nieuw materiaal: het snelgroeiende en hernieuwbare bamboe! Beschikbaar in 5 tinten zonder OBA's (optische bleekmakers) en de kleuren zijn gecreëerd op basis van 100 % natuurlijke (oker)pigmenten uit Zuid-Frankrijk.

img-ecological-image.jpg

Image, het premium en veelzijdige recycled kantoorpapier

Het hoogwaardige kantoorpapier biedt 100% recycled en Blue Angel-gecertificeerde producten. Een uitgebreide range om documenten te printen met respect voor het milieu.

Untitled design (91).jpg

Xerox, het recycled kantoorpapier van hoge kwaliteit 

Een range hoogwaardige, recyclede papiersoorten, gemaakt van 100% post-consumer papierafval. Heeft de beste milieukeurmerken. Beschikbaar in een uitgebreid assortiment aan tinten – van natuurlijk wit tot hoog wit.