Openingstijden (8u-17u)
Contact
Munken Banner - 1440x540.jpg

Munken Design prikkelt de zintuigen en respecteert de natuur.

Een brede range ongestreken designpapieren, in 4 tinten en 2 oppervlaktes, speciaal ontwikkeld voor creatieve en opvallende uitingen.

De standaard kwaliteit wordt geleverd met een glad oppervlak, daarnaast is er een rough-variant met hoge opdikking (1.4) die zich kenmerkt door een ruw oppervlak.

De volledige range is FSC® Mix Credit gecertificeerd, draagt het EU Ecolabel en is Cradle to Cradle Certified®. U bent met Munken Design verzekerd van een milieuvriendelijk product.

 

Webshop

Munken sfeerbeeld blauwe steen

Munken Kristall

Munken Kristall heeft een hagelwitte tint voor karakteristieke beelden met een hoog contrast en een exclusieve, natuurlijke uitstraling. Beschikbaar in een offset en een digitale HP-Indigo kwaliteit.

Munken Kristall Rough en de hagelwitte tint zorgen voor een heldere beeldweergave in combinatie met een natuurlijk papiergevoel.

Munken sfeerbeeld lichtblauwe steen

Munken Polar

Munken Polar heeft een friswitte tint voor opvallende beeldweergave en een exclusieve, natuurlijke uitstraling. Beschikbaar in een offset en een digitale HP-Indigo kwaliteit. 

Munken Polar Rough heeft een friswitte tint voor opvallende beeldweergave in combinatie met een natuurlijk papiergevoel.

 

Munken sfeerbeeld steen met groen

Munken Lynx

Munken Lynx heeft een natuurwitte tint voor een authentieke uitstraling met een natuurlijk papiergevoel. Beschikbaar in een offset en een digitale HP-Indigo kwaliteit.

Munken Lynx Rough heeft een natuurwitte tint voor een authentieke uitstraling met een zeer tactiel oppervlak.

 

Munken sfeerbeeld steen met roze

Munken Pure

Munken Pure heeft een crèmewitte tint voor een discrete toets met een natuurlijk papiergevoel. Beschikbaar in een offset en een digitale HP-Indigo kwaliteit. 

Munken Pure Rough heeft een crèmewitte tint geven beelden een eigen karakter en nog natuurlijker papiergevoel.