Nieuws, Visuele Communicatie

Coala Paper Stick

01 apr 2022 — Visual Communication; Green Star System; Paper Sticker; Sign
Afdrukken
De zelfklevende Coala Paper Stick R gemaakt van papier

Houdt u nog altijd vast aan de oude werkwijze? Probeer dan eens het milieuvriendelijke zelfklevende Coala Paper Stick R. Duurzamer, PVC-vrij, gemaakt van…papier!

Houdt u nog altijd vast aan de oude werkwijze? Probeer dan eens het milieuvriendelijke zelfklevende Coala Paper Stick R. Duurzamer, PVC-vrij, gemaakt van…papier!

Maak kennis met Coala Paper Stick R !

Het kan best lastig zijn om voor uw promotionele binnentoepassingen milieuvriendelijke zelfklevende materialen te vinden. We gingen op zoek naar een duurzamer alternatief voor zelfklevend PVC-vinyl en andere PVC-vrije alternatieven gemaakt van PP en andere polyolefinen voor kortlopende binnentoepassingen. Met dat in ons achterhoofd gingen we naar onze productiepartner. Onze samenwerking leidde tot de ontwikkeling van Coala Paper Stick R. Ja, dat leest u goed: papier.

Dit papier van 180 g/m², afgewerkt in wit zijdeglans, is niet alleen FSC-gecertificeerd, maar ook uitgerust met een semi-permanente acryllijm op waterbasis. Dit speciaal ontwikkelde zelfklevende materiaal kan eenvoudig en strak worden verwijderd. Dit is ideaal voor ramen en andere vlakke glasoppervlakken.

Coala Paper Stick R kan eenvoudig worden geherpositioneerd terwijl u het aanbrengt, dankzij de goede kleefeigenschappen en de hoge stijfheid. Een ding is zeker: zelfklevend papier is het beste product voor promotionele, kortlopende campagnes binnen.

 

coala logo

 

 

Green Star System van Antalis - 3 sterren

 

Het is goed om te weten dat dit milieuvriendelijke product in het Antalis Green Star System™ met drie sterren is gewaardeerd en ook uitstekende printprestaties biedt, dus waarom niet voor de duurzame optie gaan? Kies Coala Paper Stick R.

Coala Paper Stick R is gecertificeerd voor HP Latex 1500 en 3000, is geschikt voor HP Latex 300 en 500 (enkel voor Roll to Roll drukwerk) en ook geschikt voor UV curable inkjet, UV-gel, flexo-, offset- en zeefdruk. 

Neem vandaag nog contact met ons op!