+32 (0)2 451 12 00
Openingstijden (8u-17u30)
Contact

 

Met Antalis vergroot u uw mogelijkheden

Of u nu een drukker, grafisch ontwerper, creatief directeur of een marketing- en communicatiemanager bent, Antalis helpt u het beste product te kiezen voor uw toepassing.

Antalis heeft ook een volledige reeks services ontwikkeld om drukkers te ondersteunen in elke productiefase: de papierkeuze, het bestellen, de ontvangst, opslag en verzending van uw producten.

Waarom kiezen voor Antalis?

home-print-brands_july.jpgSterke merken

Ons assortiment biedt een ruime keus aan zeer sterke merken die u absolute zekerheid geven. Ontdek ons assortiment van gestreken en ongestreken tot specialiteiten en creatieve papiersoorten.

Antalis-schema-easyforyou-paper-journey-MASTER.jpgInnovatieve services

Antalis heeft een groot aanbod services die u ondersteunen bij uw verkoopactiviteiten. Zo werken wij met u samen om u te helpen zo efficiënt en innovatief mogelijk te zijn in de service die u aan uw klanten levert.

 

Home-print-D2B.jpgd2b

Digitaal drukken is bezig met een revolutionaire opmars binnen de grafische industrie. Met Digital to Business (d2b) helpt Antalis de verschillende spelers binnen het digitale drukwezen (reclamebureaus, adverteerders, drukkers, enz.) om de mogelijkheden van de nieuwste digitale technologieën optimaal te benutten en nieuwe groeimogelijkheden te creëren.

Home-print-green.jpgGreen Connection

Het Green Connection-initiatief  ondersteunt klanten met sterke merken recycled papier. Verder bieden we advies over een duurzame aanpak en het initiatief benadrukt het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). 

Home-print-creative.jpgCreative Power

Antalis gelooft dat het kiezen van papier een creatief proces is.  Creatief papier heeft een krachtige en effectieve rol in communicatie en vult de 360 ° -communicatiestrategieën van klanten aan. Daarom is het Creative Power initiatief ontwikkeld. Hiermee brengen we een ruim assortiment creatief papier samen en bieden we hulp bij het kiezen van het perfecte papier.

Wereldwijde cijfers

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-08.png

Aanwezig in 41 landen
wereldwijd

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-10.jpg

Meer dan 55.000 klanten

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-14.jpg

Meer dan 100 distributie centra