Nieuws, Viscom Nieuws

LEGEND, keuze nummer één voor de bescherming van uw voertuig!

24 jan 2023 — Auto wraps
Afdrukken
Legend PPF

LEGEND Paint Protection Film is ontworpen als bescherming tegen stenen, insecten, vogelpoep, zand, zout en andere gevaren die de lak van uw nieuwe auto kunnen beschadigen.

LEGEND Paint Protection Film is ontworpen als bescherming tegen stenen, insecten, vogelpoep, zand, zout en andere gevaren die de lak van uw nieuwe auto kunnen beschadigen.

Hij biedt ook jarenlang een aantrekkelijke, gladde, hoogglanzende of matte afwerking. PPF-folie is zo goed als onzichtbaar, biedt bescherming bij alle weersomstandigheden en is geschikt voor de meest uitdagende rondingen. Kleine krassen en vlekken door normale slijtage, zoals het wassen van de auto, worden na verloop van tijd naadloos weggewerkt. Het waterafstotende oppervlak garandeert de hoogste bescherming tegen oplosmiddelen, zout, zuren, basen, teer en olie.

LEGEND Paint Protection:

  • Opmerkelijk gemakkelijke plaatsing
  • Buitengewone helderheid
  • Zelfnivellerend waterafstotend oppervlak
  • Ongeëvenaarde levensduur, duurzaamheid en hardheid
  • Toonaangevende garantie (Prime 12 jaar, Matte 10 jaar)

 

Zelfnivellerend waterafstotend oppervlak

 

 

Picto Zelfnivellerend oppervlak

 

Zelfnivellerend oppervlak

De toplaag van de LEGEND Paint Protection Film is ontworpen voor een langdurig glansbehoud. Kleine krassen en vlekken door normale slijtage, zoals het wassen van de auto, worden na verloop van tijd naadloos weggewerkt.

Picto Waterafstotend oppervla

 

Waterafstotend oppervlak

Met LEGEND Paint Protection Film behoudt het oppervlak van het voertuig nog jarenlang een aantrekkelijke, gladde, hoogglanzende uitstraling, zonder onderhoud. De waterafstotende toplaag voorkomt dat het oppervlak verdonkert door vervuiling door water, zodat de auto’s hun levendige kleur behouden, ongeacht de natuurelementen.

Picto Weerstand tegen vergeling, vlekken en chemische weerstand

 

Weerstand tegen vergeling, vlekken en chemische weerstand

Door de zorgvuldige formulering van de toplaag zijn voertuigen bestand tegen een groot aantal aan weggerelateerde vervuilingen, zoals: teer, olie en transmissie-, radiator- en voorruitvloeistoffen. LEGEND Paint Protection Film is uiterst bestand tegen oplosmiddelen, zuren, basen, insectenspatten en vogelpoep, om een optimale bescherming te garanderen.

Picto Levensduur en weerbestendigheid

 

Levensduur en weerbestendigheid

Wetenschappers en ingenieurs hebben de handen in elkaar geslagen om een product te ontwikkelen dat bestand is tegen de guurste omstandigheden en jarenlang zijn visuele eigenschappen en prestaties behoudt, waardoor voertuigen er langer nieuw uitzien. 
 

Legend PPF