Nieuws, Nieuws, Kantooromgeving

Wat is er mooier dan een leeg vel om een nieuw verhaal op te schrijven?
Data Copy® viert zijn 40-jarig bestaan

06 feb 2023 —
Afdrukken
Data Copy - het 40-jarig bestaan

In 2023 viert Data Copy® dat het al 40 jaar aan uw zijde staat en hoogwaardig kantoorpapier levert met een vrolijke uitstraling. Iedereen houdt van ronde getallen en hoe kun je zo’n jubileum nu beter vieren dan met een speciale actie?

In 2023 viert Data Copy® dat het al 40 jaar aan uw zijde staat en hoogwaardig kantoorpapier levert met een vrolijke uitstraling. Iedereen houdt van ronde getallen en hoe kun je zo’n jubileum nu beter vieren dan met een speciale actie?

Data Copy®, 40 jarige samenwerking

Data Copy® heeft sinds de oprichting in 1983 een goede reputatie opgebouwd en erkenning gekregen van klanten. Data Copy® heeft het dagelijkse kantoorwerk makkelijker gemaakt. Het merk heeft altijd een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk assortiment papier aangeboden voor zowel zakelijke klanten als consumenten, die elk zo hun eigen wensen hebben.

Data Copy® heeft de ambitie om klanten de beste ervaring te bieden door hoogwaardig papier te leveren dat veelzijdig, praktisch en gebruiksvriendelijk is en geschikt voor elk type printer. Data Copy® geeft om mensen en de aarde. Om deze geschiedenis en samenwerking te eren, lanceert Data Copy® een nieuwe actie ter viering van het 40-jarig bestaan.

Succes dankzij de sterke kernwaarden en innovatie

Data Copy® wordt gedreven door één enkel doel: een gepasioneerde toewijding aan de tevredenheid van de klant. Vier kernwaarden helpen ons dit doel te bereiken:

Van papier tot partner. Data Copy® is uw vertrouwde partner voor premium papierkwaliteit. We zijn er trots op om tot de beste te behoren en met elke print de beste ervaring te bieden.

Data Copy

Multifunctioneel zonder compromissen. Als premium kantoorpapier moet je bereid zijn om jezelf opnieuw uit te vinden en daarom innoveert Data Copy® al 40 jaar. Data Copy® is geschikt voor printen in kleur en zwart-wit en is nu ColorLok® gecertificeerd, zodat het voldoet aan de eisen voor zowel inkjet- als laserapparatuur.

ColorLok technologie logo

Ongeëvenaarde sereniteit. Die paar gram lichtheid maken het verschil: Data Copy® biedt een alles-in-éénoplossing met een breed assortiment dat printen zo eenvoudig mogelijk maakt. Ongeacht het papiergewicht biedt Data Copy® altijd dezelfde professionele kwaliteit.

Data Copy

Duurzaamheid als basis. Data Copy® richt zich op duurzaamheid en helpt u bij hetzelfde doel. Het milieuvriendelijke Data Copy® assortiment biedt FSC® gecertificeerd papier en is bekroond met het Europese Ecolabel voor duurzaam beheer. Bovendien doneert Data Copy®, als lid van 1% for the Planet, 1% van de jaaromzet aan milieuorganisaties.

1% for the planet logo

Data Copy® biedt een assortiment zeer wit en glad kantoorpapier, verkrijgbaar in A5-, A4- en A3-formaat van 75 tot 120 g/m².