Nieuws, Green News, Nieuws, Viscom Nieuws, Visuele Communicatie

Talk the talk, walk the walk’ voor Dr Martens

08 jun 2023 — Circulariteit; Verkooppunt; best practices
Afdrukken
Dr Martens

Geen betere opdracht dan de lancering van de nieuwe test- & learn concept store van Dr Martens in Carnaby Street (waar anders?) om te laten zien dat Antalis in staat is om doeltreffende en weinig belastende oplossingen uit te werken. We vertellen u graag meer over dit op samenwerking gerichte succesverhaal dat ons zo trots maakt.

Geen betere opdracht dan de lancering van de nieuwe test- & learn concept store van Dr Martens in Carnaby Street (waar anders?) om te laten zien dat Antalis in staat is om doeltreffende en weinig belastende oplossingen uit te werken. We vertellen u graag meer over dit op samenwerking gerichte succesverhaal dat ons zo trots maakt.

De krachten bundelen voor een betere toekomst

Laten we duidelijk zijn. De nieuwe conceptstore van Dr Martens illustreert perfect hoe duurzame winkeldisplays in combinatie met indrukwekkende POS-beelden en interieurbranding een winkel kunnen helpen om een stap verder te gaan met het oog op aantrekkingskracht en interactie. Het ontwerp en de inrichting zijn mogelijk gemaakt dankzij de nauwe samenwerking tussen Imageco uit Leeds, een specialist in grootformaatdrukwerk en -borden, Antalis en Syn Retail.

Dr Martens wilde af van de traditionele producten op basis van pvc: een slimme keuze.

Geen concessies op het gebied van kwaliteit

Verschillende essentiële producten komen rechtstreeks uit het Visual Communication-assortiment van Antalis (in het bijzonder de milieuvriendelijke druksubstraten in groot formaat). Wat ze gemeen hebben? Elke oplossing is een verantwoord alternatief voor traditionele materialen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit voor projecten op het gebied van interieurinrichting en bebording. 

Katz Display Board    

Geselecteerd voor binnendisplays als volledig recycleerbare houtpulpoplossing voor in de winkel. Dit displaybord is vervaardigd volgens een uitgebreid duurzaam productieproces, biedt een hoogwaardige drukkwaliteit en is maatvast.

Honingraatkarton

Geselecteerd voor het winkelplafond. Dit recycleerbare product is een lichte, sterke en personaliseerbare plaat op basis van papier. Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kan worden gebruikt voor honderden toepassingen, van POS-materiaal en eenvoudige vlakke borden tot driedimensionale constructies, winkeltoebehoren, beurzen en meubilair.

Green Star System™: onze miskende held

Experts van Imageco en Syn Retail kunnen ons Green Star System raadplegen om inzicht te krijgen in de milieuprestaties van elk beschikbaar product. Hoe recycleerbaar is het? Wat gebeurt er op het einde van de levensduur? Het Green Star System™ bevat de essentiële informatie over de oorsprong van de vezel en het productieproces, en kent elk papierproduct een sterrenscore van nul tot vijf toe op basis van milieuprestaties.

Het laat de complexiteit zien van wat het betekent om een milieuverantwoord product te produceren dat een technisch publiek aanspreekt, maar vereenvoudigt de informatie in een beoordelingssysteem dat voor alle doelgroepen begrijpelijk is.

Bij Antalis zijn we er trots op dat we niet alleen de creatieve doelstellingen van topmerken als Dr Martens ondersteunen, maar ook achter de ambities op het gebied van duurzaamheid van al onze stakeholders staan.