Green News, Visuele Communicatie, Coala

Maak kennis met Coala Paper Stick R

01 apr 2023 —
Afdrukken
Coala Paper Stick R.jpg

Met de milieuvriendelijke zelfklevende Coala® Paper Stick R profiteert u van een grootse zichtbaarheid, vrij van PVC!

Met de milieuvriendelijke zelfklevende Coala® Paper Stick R profiteert u van een grootse zichtbaarheid, vrij van PVC!

Maak kennis met Coala Paper Stick R - Een nieuwe PVC-vrije kampioen 

U kunt soms vastlopen bij het zoeken naar een milieuvriendelijke oplossing voor uw promotionele displays, vooral als het om etalages gaat. Traditionele oplossingen kunnen de zichtbaarheid en merkbekendheid versterken, maar tegen hoge milieukosten.  

 

Met de zelfklevende Coala® Paper Stick R kunt u precies dat doen én tegelijkertijd voldoen aan de MVO-verwachtingen van uw teams en stakeholders. Voorzien van een witte satijnen afwerking is deze 180 g/m2  papier-oplossing FSC®-gecertificeerd. Het heeft ook een semi-permanente acrylkleefstof op waterbasis, ideaal voor toepassing op ramen en andere glazen oppervlakken. Dat is nog niet eens alles. Coala Paper Stick R is gecertificeerd voor de HP Latex 1500 en 3000 series en is volledig compatibel met UV-inkjettechnologie waardoor het even toegankelijk als verantwoord is.  

 

Dit geweldige alternatief voor zelfklevend vinyl voor binnentoepassingen is voorzien van een kraft liner, afkomstig van milieu- en maatschappelijk verantwoord papier en bekroond met drie sterren in het Antalis Green Star System™.  

 

Stevig en gemakkelijk te hanteren, Coala ® Paper Stick R is gewoon een ideale keuze voor de nieuwe generatie promotionele bewegwijzering en decoratie op vlakke glazen oppervlakken. En het is gemakkelijk herpositioneerbaar! 

 

Bij Antalis zetten we ons in voor positieve verandering, door over te stappen van fossiele materialen naar gerecycleerde, recycleerbare en op vezels gebaseerde signs, displays en interieurdecoratie. We zijn er trots op u te kunnen helpen het gebruik van plastic te verminderen en van duurzame oplossingen het nieuwe, verantwoorde, normaal te maken.  

Antalis Green Star System™, wat is dat? 

Om u te helpen de impact van verschillende producttypes beter te begrijpen en zo betere beslissingen te nemen, hebben we het Antalis Green Star System™ ontwikkeld. Dit erkende beoordelingssysteem is niet gebaseerd op een emotioneel gevoel of iemands beste gok. Het is stevig verankerd in een reeks strikte criteria die nauwgezet en consistent worden gemeten. Op dezelfde manier analyseert het Green Star System™ een duidelijk gedefinieerde reeks gegevens binnen twee belangrijke parameters: grondstoffen en einde levensduur.