Visuele Communicatie, Nieuws

Antalis presenteert de "The Wrap & Remix by antalis" Challenge

31 jan 2024 —
Afdrukken
 The Wrap & Remix by antalis’ Challenge

Als toonaangevende distributeur van printmedia lanceert Antalis een Europese car wrapping-wedstrijd zoals nog nooit eerder is gehouden: "The Wrap & Remix by antalis" Challenge, van februari tot en met juni 2024!

Als toonaangevende distributeur van printmedia lanceert Antalis een Europese car wrapping-wedstrijd zoals nog nooit eerder is gehouden: "The Wrap & Remix by antalis" Challenge, van februari tot en met juni 2024!

Antalis grijpt deze gelegenheid aan om zijn klanten te bedanken en het volledige assortiment oplossingen voor car wrapping te presenteren. Bij car wrapping worden voertuigen van zowel privépersonen die hun voertuigen graag willen personaliseren, als wagenparken van bedrijven die ervoor kiezen hun grote voertuigen te gebruiken voor reclamedoeleinden (bussen, treinen, enz.), gedeeltelijk of volledig te bekleden met zelfklevend vinyl.

 

Naast technische kennis over de geschikte folies en de plaatsing, brengt het vak experts samen die een passie hebben voor de cultuur van car wrapping. Via dit ‘Wrap & Remix’ initiatief wil Antalis als distributeur de geschiedenis, waarden en ontwikkeling van car wrapping tot leven brengen.

De wedstrijd is bedoeld om de trouw van de klanten van Antalis te belonen door hen kans op ongelooflijke prijzen te bieden. Ze kunnen strijden om de Grote Prijs, een Ford Mustang 350GT Shelby clone uit 1965, en 99 andere fantastische prijzen, van tickets voor de Formule 1 Grand Prix in Italië en in België tot geavanceerde technische apparatuur. En vergeet niet de wekelijkse en maandelijkse trekking onder de deelnemers om extra prijzen te winnen, zoals een miniatuurmodel Ford Mustang 350T of een MonsterShop Jukebox.

Deelnemen is eenvoudig!

Het enige dat u hoeft te doen is u inschrijven op de website van de wedstrijd, wrapandremixbyantalis.com, om zo al 30 startpunten te ontvangen. Met elke aankoop van in aanmerking komende producten ter waarde van € 10 kunnen deelnemers vervolgens 1 punt toevoegen aan hun maandelijkse score, met de mogelijkheid om deze punten te vermenigvuldigen dankzij boosters die aan het begin van elke maand bekend worden gemaakt. De gelukkige winnaar van de Ford Mustang wordt op 12 juli 2024 getrokken uit de top 100 deelnemers, tijdens een live bekendmaking op Facebook.

De lijst van car wrapping-producten die in aanmerking komen voor deelname bestaat uit toonaangevende merken die worden gedistribueerd door uw lokale Antalis-filiaal.

Orafol logo

Arlon logo

Legend logo