Visuele Communicatie, Evenementen

FESPA 2024

Antalis presenteert zijn nieuwste duurzame innovaties op het gebied van visuele communicatie en de "Wrap & Remix by Antalis"-challenge rond zijn carwrapping producten op FESPA, Europa's toonaangevende vakbeurs voor grootformaatprinters, die van 19 tot en met 22 maart 2024 in Amsterdam wordt gehouden.

FESPA 2024 Amsterdam

*Registreer u vóór 19 februari 2024 met onze unieke promocode EXHP65 voor GRATIS toegang tot FESPA Global Print Expo 2024 en de bijbehorende evenementen. Registratie na 19 februari kost €30 met gebruik van promocode {EXHP65}.

Antalis ondersteunt merken en drukkers in hun ecologische transitie met de SwitchGreen Box

Antalis wil zijn klanten helpen om sterke visuele emoties over te brengen via alle soorten gedrukte media, maar vooral door zich sterk in te zetten om de meest milieuverantwoorde oplossingen op de markt aan te bieden, dankzij zijn nieuwe tool de SwitchGreen Box.

Deze educatieve box, die zal worden gepresenteerd op Fespa, bevat en toont tot 40 printmedia in papier, karton en andere materialen, die duurzamere alternatieven zijn voor "klassieke" media, en die zijn geselecteerd volgens een streng beoordelingsproces en een objectief evaluatiesysteem.

La SwitchGreen Box d'Antalis

Ontdek de nieuwste producten uit het Coala-assortiment

Logo CoalaCoala, het toonaangevende merk van Antalis voor visuele communicatie producten, blijft groeien en heeft zich als hét gespecialiseerde merk voor grootformaat bewezen bij meer dan 10.000 drukkers in heel Europa. Dit jaar wordt het assortiment uitgebreid met het nieuwe, nog krachtiger Coala Magforce-assortiment magnetische producten dat op de beurs wordt gepresenteerd, en met nieuwe producten in het Coala Folio vinyl assortiment, een selectie zelfklevende folies in vellen en op rollen die speciaal zijn ontworpen voor UV-zeefdruk- en offsetdruktechnologieën.

Antalis bevestigt zijn aanwezigheid in de wereld van interieur design

Op Fespa kunnen bezoekers ook kennismaken met de nieuwe producten van het Coala Interior Film assortiment, die perfect beantwoorden aan de verwachtingen van architecten en binnenhuisarchitecten en waarvoor dagelijks op de stand verschillende productdemonstraties worden georganiseerd. Bezoekers krijgen ook de kans om 'The Book#2' te ontdekken, een terugblik op de laatste editie van de Antalis Interior Design Award 2022-2023, met de meest adembenemende interieurprojecten van de wedstrijd.

Décoration intérieure avec Coala Interior Film

Antalis consolideert zijn positie in de markt van het wrappen van voertuigen en introduceert de "Wrap & Remix by antalis"-challenge, de grootste competitie voor car wrappers in Europa.

Antalis lanceert de "Wrap & Remix by Antalis"-challenge voor al zijn klanten en prospects. Zij kunnen zich van 1 februari tot 30 juni 2024 registreren op de website www.wrapandremixbyantalis.com om deel te nemen aan de challenge en een bestelling te plaatsen van zelfklevende vinylsoorten voor carwrapping van topmerken zoals Arlon, Orafol en Legend PPF. Klanten verdienen punten met deze aankopen en maken kans op een van de 100 geweldige prijzen, variërend van een Formule 1 Grand Prix entreeticket tot hightech apparatuur. Op 12 juli 2024 trekt Antalis één gelukkige winnaar uit de Top 100 klanten die de hoofdprijs, een Ford Mustang 350GT Shelby clone uit 1965, mee naar huis mag nemen. Deze Ford Mustang Shelby  clone is te bewonderen op de Antalis stand op Fespa. Gedurende de hele beurs zullen er twee keer per dag car wrapping demonstraties op deze legendarische auto worden gegeven.

Challenge Wrap & Remix by antalis

19 - 22 Mrt 2024
10:00 - 18:00
Kopieer naar kalender
Amsterdam, Nederland