PRODUCTCATEGORIE
MERK
G/M²
FORMAAT
LOOPRICHTING
VERPAKKING
KLEURNAAM
MILIEUKENMERK
BEDRUKKING & AFWERKING
OPPERVLAK
BASISMATERIAAL
TECHNISCHE INFORMATIE
GARANTIES
GREEN STAR SYSTEM

Recycled offset

Ecologisch afdrukken op gerecycled papierWilt u uw onderneming of thuiskantoor duurzamer maken? Wilt u duurzaam printen bij u thuis of voor uw school? Dan is afdrukken op gerecycled papier van Xerox een grote stap in de goede richting.

Al meer dan 80 jaar staat het merk Xerox synoniem met hoge kwaliteit verbruiksartikelen voor zowel bedrijven als ondernemers. Daarom is Antalis een trotse leverancier van dit internationale topmerk.Waarom afdrukken op gerecycled papier?Wilt u de ecologische voetafdruk van uzelf of uw onderneming verminderen? Door af te drukken op gerecycled papier kan u dit snel en eenvoudig doen, zonder in te boeten op de kwaliteit van uw prints! De kleur komt er even goed uit als op gewoon papier.

Het papier is geschikt voor elke mogelijke toepassing zoals gewoon papier. U kan er duurzaam drukwerk op printen zoals kaarten bedrukken, brochures, flyers en folders. Het is ook mogelijk om visitekaartjes af te drukken op dit papier als u een duurzame drager wilt gebruiken. Het papier is even goed bestand tegen schade en water als gewoon niet-ecologisch papier.

Uiteraard kunt u net zoals op gewoon papier in kleur printen op gerecycled papier. De gerecyclede vezels hebben een speciale structuur waardoor deze iets zachter aanvoelen dan regulier papier en eenvoudig kunnen worden bedrukt.

Gerecycled papier is perfect om kantoordocumenten en andere veelgebruikte papieren af te printen. Het is een van de duurzaamste papiersoorten om te gebruiken. De tekst en foto's hebben een even scherpe uitstraling als normale papiersoorten. Hierdoor hoeft u niet in te boeten op de kwaliteit van uw drukwerk.

Wilt u liever wat meer glans effect op uw papier en een elegantere uitstraling, dan kunt u kiezen voor kwaliteitspapier. Dit papier - ook van het merk Xerox - is ideaal om magazines en foto´s op te printen.Snel duurzaam drukwerk voor uw kantoor of thuisUw papier en karton vervangen door eco papier is een snelle manier om duurzaam te drukken en bomen te sparen. Eco papier is in de meeste gevallen net zo goed als gewoon papier maar dan een stuk milieuvriendelijker. Er moeten namelijk geen bomen meer sneuvelen om dit papier te maken en de productieketen is een stuk korter dan bij gewoon papier. Hierdoor wordt de eigen co2 uitstoot ook beperkt.Afdrukken op gerecycled papier geeft u hetzelfde resultaat qua drukwerk en een kleinere ecologische footprint. Het witte papier van Xerox heeft het fsc keurmerk en is helder wit. Dit maakt het geschikt voor digitaal drukwerk zoals foto´s, designs en reclamemateriaal om uit te delen. Kortom, het is geschikt papier om elke soort zakelijke documenten voor uw onderneming op te printen.

Buiten gerecycled papier kunt u ook andere handige producten voor op kantoor of thuis vinden. In het assortiment vindt u zelfklevende etiketten stickers en labels. . U vindt ook producten om een afdruk op metaal of op textiel te maken. Als u op zoek bent naar personaliseerbare producten dan zijn de muismatten, , reclametassen en de voorgesneden stickers een goede keuze.

In het assortiment van Antalis kunt u verschillende verbruiksartikelen van Xerox vinden voor uw kantoor, thuis of op school. Wij bieden deze producten aan tegen scherpe prijzen, gecombineerd met een uitstekende klantenservice en snelle verzending.

Wilt u bestellen bij Antalis maar heeft u nog vragen? Heeft u een vraag over ons assortiment Xerox producten? Of welk product u exact nodig heeft voor uw thuiskantoor of uw onderneming? Neem dan contact met ons op en onze klantenservice helpt u zo snel mogelijk met uw vraag.

Toon 1 - 8 resultaten van 8
Sorteren op

Populaire producten