Openingstijden (8u-17u)
Contact
Nieuws

Antalis statement coronavirus

16 mrt 2020 — nieuws
Afdrukken
Bild News-crop7219x3855-resize847x401.jpg

Mollem, 16 maart 2020 – Nu het coronavirus zich over de hele wereld blijft verspreiden, heeft Antalis een aantal preventieve maatregelen genomen om onze mensen te beschermen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Mollem, 16 maart 2020 – Nu het coronavirus zich over de hele wereld blijft verspreiden, heeft Antalis een aantal preventieve maatregelen genomen om onze mensen te beschermen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

We hebben een continuïteitsplan opgesteld dat geldt voor al onze activiteiten, maar deze worden lokaal aangepast indien de lokale autoriteiten andere beslissingen nemen.


Antalis heeft de volgende maatregelen genomen:

 

 • Dagelijkse follow-up van de beslissingen van verschillende autoriteiten en risicobeoordeling uit betrouwbare bronnen.
   
 • Beleid inzake goede hygiëne en een informatiecampagne.
   
 • Duidelijke regels met betrekking tot elke twijfel over besmetting, een flexibele benadering van het thuiswerken en het zelfquarantainebeleid.
   
 • Vermindering van de reis-, trainings-, vergaderactiviteiten en deelname aan beurzen opschorten.
   
 • Klantbezoeken worden momenteel gereduceerd en worden slechts bij uitzondering gehouden, zakelijke contacten worden voortgezet via telefoon en/of via Skype-vergaderingen.
   
 • Technische back-up plannen die de continuïteit van de activiteiten van onze mensen garanderen, waaronder thuiswerken.
   
 • Dagelijkse leveranciersbeoordeling van eventuele leveringen, met name van leveranciers in de meest getroffen gebieden ter wereld, om zo producttekorten te voorkomen en alternatieven voor te stellen en de inkoop zoveel mogelijk te continueren.

 

Uiteraard blijven we de situatie nauwlettend volgen, maar u kunt rekenen op een volledige toewijding van de Antalis-medewerkers en -organisatie om u op een veilige manier de juiste service te blijven leveren.  Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om te benoemen dat onze website antalis.nl volledig operationeel is voor uw bestellingen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met uw Sales Advisor. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,

Stéphane Courtot

Western Europe & Asia Managing Director