Openingstijden (8u-17u)
Contact
pioneer-intro.jpg

Maximaliseer de kwaliteit van uw prints

Pioneer™ zoekt naar inspiratie in deze moderne tijd waarin iedereen haast heeft en de eisen steeds hoger worden. Pioneer zoek naar inspiratie bij mensen die weten hoe ze hun eigen pad moeten kiezen, die hun eigen ideeën volgen en die weten hoe belangrijk het is om te kiezen.

Webshop

 

 

 

usp-pionner-1.jpg

Speciale inspiratie

Pioneer papier is speciaal ontwikkeld voor de productie van hoogwaardige kleurenprints. Voor diegenen die inspiratie belangrijk vinden in het dagelijkse kantoorleven, ook als het om details gaat. 

 

usp-pionner-2.jpg

Verschillende inspiratie

Pioneer biedt een hoge runnability en is gemaakt van eucalyptus globulusvezels en is geïnspireerd op de natuur. Of het nu gaat om een simpele taak of ingewikkeld project, alles verandert als u geïnspireerd bent. 

 

usp-pionner-3.jpg

Perfecte inspiratie

Pioneer is FSC gecertificeerd en wordt geproduceerd in een milieuvriendelijke fabriek met EU-Ecolabel. Pioneer zet zich in voor duurzame ontwikkeling.

 

usp-pionner-4.jpg

Uitzonderlijke inspiratie

Pioneer papier is beschikbaar is veel verschillende formaten en gramgewichten. Of het nu gaat om een simpele taak of een ingewikkeld project, er is altijd een papiersoort die bij u past.