We bieden sterke merken in heel Europa

Als leidende Europese distributeur van kantoorpapier biedt Antalis alles voor resellers, overheidsdiensten en grote bedrijven.

Ontdek ons ​​aanbod van papiersoorten voor het afdrukken van kleurenprints, hoogwaardige kwaliteiten, papier voor dagelijks gebruik, lichtgewicht, recycled en gekleurd papier. Maak gebruik van onze sterke merken zoals Xerox, Image, Data Copy, Color Copy en Pioneer. Daarnaast biedt Antalis een compleet assortiment verpakkingsproducten in praktische consumentenverpakkingen voor wederverkopers en retailers.

Office-home-img.jpg

Office catalogus NL

Bekijk de Office Catalogus

Antalis Reward Club

Antalis Reward Club voor Office wederverkopers

Onze merken

Products-home-xerox.jpg

Papier en media van Xerox zijn ontworpen om de beste resultaten te garanderen op alle digitale apparaten - van desktoplasers tot industriële print- en kopieerapparaten.

Logo-image.jpgHet breedste papierassortiment voor al uw printbehoeften.

Products-home-data-copy.jpgEen perfect wit papier voor uw dagelijkse print- en kopieerbehoeften!

ColorCopy_580x280.jpgDompel uzelf onder in de unieke wereld van levendige kleuren die alleen Color Copy kan bieden. Ervaar de helderheid van de kleurweergave voor elke pagina met Color Copy en wordt geïnspireerd!

Cleverpack - 580x280.png

Een compleet assortiment verpakkingsproducten in praktische consumenten-verpakkingen.

Products-home-pioneer.jpg

Hoogwaardig wit papier, gegarandeerd voor het afdrukken van kleuren op laser- en inkjetprinters en kopieerapparaten. Ook beschikbaar in folio formaten.