Easychoice-master.jpg

Samples en swatches om u te helpen bij uw projecten

Dankzij onze easychoice-service heeft u de mogelijkheid om onze producten te testen, voelen en te vergelijken. Met de sample-service bieden wij de mogelijkheid om voor het bestellen een onbedrukt exemplaar in handen te hebben. Zo hebben u en uw klant zekerheid over het eindresultaat.

img-brainstore-960x600.jpg

Samples 

Test, voel en vergelijk! U kunt samples opvragen van al onze papiersoorten op A4-formaat via uw salesadvisor. Bestelt u op onze webshop, dan kunt u uw samples digitaal aanvragen zonder tussenkomst van onze binnendienst. Samples aangevraagd tot 17.00 uur zult u gegarandeerd 2 werkdagen na uw aanvraag  ontvangen. Aan het aanvragen van samples zijn kosten verbonden. Voor A4-formaat zijn de kosten €9,90 met een maximum van 5 vellen per item, meerdere items bestellen is mogelijk. Voor grootformaat is dit €25,00 met een maximum van 5 vellen per item, meerdere items bestellen is mogelijk.

Swatches

Vraag naar onze swatches! Van verschillende merken zijn swatches beschikbaar. Een swatch bevat vaak unieke en originele samples (blanco en/of bedrukt) en biedt een overzicht van het gehele gamma. Vraag naar onze swatches bij uw contactpersoon.