Ons manifest: laten we samenwerken voor meer duurzame visuele communicatie

Het klimaat schreeuwt om hulp. Wij weten het. Onze klanten weten het. Hun klanten weten het.

Als grote distributeur voor de sign & display industrie, hebben wij, u, al onze klanten en partners een extreem belangrijke rol in het verduurzamen van de industrie.

paardenbloem

VOOR ECHTE VERANDERING MOETEN WE GEZAMENLIJK OPTREDEN.

Het is tijd om onze transitie naar eco-verantwoorde signing en displays te versnellen. Dit is meer dan alleen een visie. Het is onze belofte. En het is niet alleen goed voor de planeet. Het is ook slim voor bedrijven. Consumenten verlangen verantwoorde oplossingen. Wie deze nu overneemt, is beter uitgerust voor de toekomst.

 

HET GOEDE NIEUWS: VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN IS EENVOUDIGER DAN U DENKT.

Om een wezenlijke verandering in visuele communicatie in gang te zetten, hebben wij een model ontwikkeld dat verantwoorde inkoop en eco-vriendelijke producten combineert met een objectief beoordelingssysteem en toegewijde support. Hiermee kunnen onze klanten moeiteloos de stap zetten naar duurzaamheid.

regendruppels

Verantwoorde inkoop realiseren

Wij zijn al begonnen. Sinds 2013 zijn we betrokken bij het tot stand brengen van een verantwoorde end-to-end toeleveringsketen. Daarvoor hebben wij ANTRAK ontwikkeld, een online platform waarmee wij leveranciersinformatie, zoals bedrijfsregelgeving, product traceerbaarheid en CSR-verplichtingen, verzamelen, centraliseren en analyseren. 

Objectief beoordelingssysteem ontwikkelen

Wij willen een extra stap zetten. Verantwoorde actie nemen is essentieel, dit laten zien ook. Via ons bekende en bewezen Green Star System™ meten wij sleutelfactoren, zoals gebruikte grondstoffen, recycleerbaarheid na gebruik. Elk product krijgt een waardering van nul tot vijf sterren. Wij hebben dit systeem uitgebreid met visuele communicatieproducten. Het doel is om samen een hoger niveau te bereiken voor duurzame oplossingen en u te voorzien van informatie om met uw klanten te delen. Wij streven naar minimaal 3-sterren waardering voor tenminste 75% van onze verkochte producten in 2030.

bladen

water

De juiste producten aanbieden

Plastic fantastic, die uitspraak gaat soms op. Het is in feite soms zelfs ecologisch nuttig , zoals bij warmte-reflecterende raambekleding of decoratieve gebouwbescherming bij renovaties. In het grotere plaatje echter, is het een heldere noodzaak om van fossiele materialen over te stappen naar gerecycleerde, recycleerbare en op vezels gebaseerde oplossingen.

Wij bieden eco-verantwoorde alternatieven voor de meeste visuele communicatietoepassingen voor binnen en buiten met dezelfde of een hogere prestatie. Laat u verrassen door de kwaliteit van de eco-verantwoorde oplossingen waarin wij hebben geïnvesteerd.

Voor een simpele transitie gaan

U wilt een meer verantwoorde bedrijfsvoering, tegelijkertijd heeft u terecht bedenkingen over uw budget, processen en kwaliteitsverwachtingen. Wij weten dat er veel is om over na te denken en dat een transitie complex kan zijn.
Onze duurzaamheidsspecialisten staan klaar om in gesprek te gaan en te luisteren naar uw verhaal en uw behoeften, en om nieuwe alternatieven te verkennen. Zij assisteren u bij een duurzaamheidstransitie die simpel en efficiënt is, en bijdraagt aan lange termijn succes.

blad met waterdruppels

paardenbloem

Kunnen we op u rekenen?

Dit is groter dan wij zijn. Wij kunnen dit niet alleen en het gaat ook niet allemaal in één keer. Wij hebben een gezamenlijk doel om een wereld te creëren waarin eco-verantwoorde visuele communicatie de gouden standaard is.

Er ligt nog veel werk in het verschiet. Als marktleider hebben we de basis gelegd om op voort te bouwen. Nu rekenen we op u om ons te helpen bij de echte verandering. Laten we samen vooruitgang boeken!

Green Star System logo

 

 

Het Visual Green Star System

Met het Green Star System Visual Communication van Antalis, voegt u een nieuwe dimensie toe aan uw productkeuze.

Een keuze die visuele emoties creëert op een milieubewuste manier.

Groen blad

 

Duurzame alternatieven

Bent u op zoek naar duurzame alternatieven voor uw toepassing? Ontdek ons ruime aanbod duurzame producten en laten we samenwerken voor meer duurzame visuele communicatie.

Antrak logoAntrak

De duurzame toeleveringsketen van Antalis.

Ontdek hoe Antalis de traceerbaarheid en vertantwoordelijkheid van de toeleveringsketen versterkt.