Openingstijden (8u-17u)
Contact
Easychoice logo

Samples, dummies en swatches om u te helpen bij uw projecten

Dankzij onze easychoice-service heeft u de mogelijkheid om onze producten te testen, voelen en te vergelijken. Met de sample-service bieden wij de mogelijkheid om voor het bestellen een onbedrukt exemplaar in handen te hebben. Zo hebben u en uw klant zekerheid over het eindresultaat.

Sfeerbeeld showroom Antalis

Samples 

Test, voel en vergelijk! U kunt samples opvragen van al onze papiersoorten op A4-formaat en grootformaat via uw salesadvisor. Bestelt u op onze webshop, dan kunt u uw samples digitaal aanvragen zonder tussenkomst van onze binnendienst. Samples aangevraagd tot 17.00 uur zult u gegarandeerd 2 werkdagen na uw aanvraag  ontvangen. Aan het aanvragen van samples zijn kosten verbonden. Voor A4-formaat zijn de kosten €9,90 met een maximum van 5 vellen per item, meerdere items bestellen is mogelijk. Voor grootformaat is dit €25,00 met een maximum van 5 vellen per item, meerdere items bestellen is mogelijk.

Dummies

Antalis kan dummies laten maken volgens uw specificaties van papiersoorten uit ons assortiment. Vraag uw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Vrouw pakt papier uit showroom Antalis

Papieradvies

Op zoek naar hét papier voor dat ene project, de nieuwste trends, technisch advies of fraaie drukbeelden? Onze papieradviseur ondersteunt u graag bij het creatieve proces.

Man met een waaier

Swatches

Vraag naar onze swatches! Van verschillende merken zijn swatches beschikbaar. Een swatch bevat vaak unieke en originele samples (blanco en/of bedrukt) en biedt een overzicht van het gehele gamma. Vraag naar onze swatches bij uw contactpersoon.