Antalis&more

Antalis&more voor drukkers

Antalis&more is het loyaliteitsprogramma van Antalis dat drukkers beloont met exclusieve voordelen op de populairste merken.

Drukkers kunnen punten verdienen door geselecteerde Antalis-producten te kopen: creatief papier, gestreken en ongestreken papier, enveloppen, grafisch karton, zelfklevende media, verpakkingsproducten uit het Master'In-assortiment en grootformaat materialen uit het Coala-assortiment. Deze punten kunnen worden ingewisseld tegen een ruime keuze aan geschenken. 

Punten* worden maandelijks verzameld. Extra punten en geschenken kunnen worden gespaard bij deelname aan promoties en andere activiteiten op de Antalis&more website. Met dit loyaliteitsprogramma kunnen drukkers op een eenvoudige manier profiteren van beloningen voor hun aankopen.

Antalis&more clubmerken

Aanmelden

Het is eenvoudig! Ga naar www.antalisandmore.com, selecteer uw land en volg de instructies om een nieuw account aan te maken. U ontvangt uw nieuwe inloggegevens binnen 48 uur. Als u voor de eerste keer inlogt, ontvangt u automatisch 200 BONUS PUNTEN!

Indien gewenst, kan uw Antalis contactpersoon u helpen om te controleren of u in aanmerking komt en bij het aanmaken van uw nieuwe account.

Antalis&more - waar loyaliteit beloond wordt!!

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Tools en Rewards

Antalis&more rewards

Antalis&more media hub

Antalis&more rewards

Profiteer van exclusieve aanbiedingen! We bieden u de nieuwste telefoons, laptops en televisies, evenals een brede selectie cadeaubonnen en andere kwaliteitsartikelen.

Ontdek de voordelen van ons Antalis&more loyaliteitsprogramma: