Maak kennis met de duurzaamste papiersoorten van Antalis

Uw zorg voor het milieu drukt u ook uit in uw keuze van uw papier. Antalis helpt u met een ruim aanbod van alternatieven in de vertrouwde hoge kwaliteit.

img-ecological-1.jpg

Van klimaatneutraal tot 100% gerecycled of met geüpcyclede of alternatieve vezels biedt Antalis u een breed gamma van papiersoorten, waarmee u in uiteenlopende toepassingen de waarden van uw merk onderstreept.

Creatief papier

Arjowiggins logo

Arjowiggins biedt hoogwaardige gerecyclede kwaliteit voor al uw veeleisende projecten, met vlekkeloze opties voor 100% gerecycled papier in Conqueror, Rives en Opale voor huisstijlen, alternatieve vezels van katoen of bamboe voor creatieve toepassingen.

Refit logo

In dit papier is 15% afvalvezels uit de mode-industrie verwerkt. Het geüpcyclede papier bevat daarnaast nog 40% gerecyclede pulp en is klimaatneutraal. Geproduceerd met stroom uit waterkracht die de fabriek zelf opwekt.
 

Olin origins logo

Voor dit gamma werd inspiratie gehaald uit de natuur. Dit papier met zijn organische tinten ondersteunt niet alleen een een programma voor compensatie van CO2-uitstoot, maar ook milieuorganisaties zonder winstoogmerk dankzij het lidmaatschap van 1% for the Planet.

Gerecyclede producten

 
Cocoon logo

Cocoon, het gerecyclede papier met hoge witheid

Een gerecycled papier met hoge witheid en FSC® Recycled-certificering. Cocoon is leverbaar in het ongestreken Cocoon Offset en het tweezijdig gestreken Cocoon Silk.

Cyclus logo
 

Cyclus, het authentieke gerecyclede papier

100% gerecycled papier dat prettig aanvoelt, met FSC® Recycled-certificering en een stijlvolle natuurlijke tint. Leverbaar in ongestreken en gestreken versies voor al uw drukwerk.


Nautilus logo

Nautilus, uit liefde voor de natuur

NAUTILUS® is het premium ongestreken papier van 100% gerecyclede vezels leverbaar in twee tinten, natuurlijk wit en zeer wit.

 

Office papers

Image Recycled logo

Image® gerecycled papier voor laser- en inkjetprinters

Een gamma met 100% Premium Recycled wit papier, met FSC®, Blue Angel- en EU Ecolabel-certificering. Geschikt voor kleurenprinters en monochrome printers, laser en inkjet, grote volumes en tweezijdig printen.

Xerox logo

Xerox® -papier, ontworpen voor uitstekend resultaat

Het brede gamma van Xerox-papier omvat onder meer:

  • klimaatneutrale papiersoorten zoals het premium gestreken papier Xerox Colotech+ Gloss en Silk voor digitale toepassingen en het gerecyclede Xerox Recycled Supreme 100% met hoge witheid,
  • gerecyclede papiersoorten van 100% postconsumer papier met de beste milieukeurmerken, leverbaar in een ruim aanbod van tinten van natuurlijk wit tot hoge witheid.