Openingstijden (8u-17u)
Contact

Services op maat voor iedere klant

Er zijn veel zakelijke uitdagingen en klantwensen op packaging gebied. Antalis heeft daarom een innovatief en verantwoord productportfolio met op maat gemaakte services van een hoog niveau om te voldoen aan de wensen van de klant. Onze experts hebben alle kennis in huis om u te voorzien van oplossingen van consulting tot technisch ontwerp en onderhoud.

img-home-service-packaging.jpg

Ontdek ons ​​complete serviceaanbod

img-home-service-smart-consult.jpgWe helpen u bij het optimaliseren van uw verpakkingsproces en daarmee de kwaliteit van uw producten te verhogen.

img-home-service-smart-maintenance.jpgWe helpen u vanaf de start tot de finish : advies, machinelevering, installatie, training en onderhoud.

img-home-service-smart-design.jpgWij ontwerpen verpakkingen en op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw individuele specificaties en die de consumentenervaring verbeteren. Meer weten? Neem contact op met uw vaste contactpersoon.

img-home-service-smart-esolution.jpgWij bieden u een breed scala aan e-businessoplossingen om het bestellen van verpakkingen te vergemakkelijken en uw administratieve taken te verminderen.

img-home-service-smart-logistic.jpgWe bedenken en ontwikkelen individuele logistieke concepten van opslag tot voorraadbewaking en tijdige levering.

img-home-service-smart-testing-lab.jpgWij verzorgen kwaliteitstesten in speciale laboratoria om ervoor te zorgen dat u de beste verpakkingsoplossingen krijgt.

img-home-service-smarttech--design.jpgWe creëren op maat gemaakte high-tech oplossingen om aan al uw specifieke zakelijke uitdagingen te voldoen.

Ontdek onze Smart Packaging Services