img-services-packaging-consul-8.jpgConsultancy

Advies van onze specialisten maakt het packaging pakket compleet. Profiteer van onze expertise, investeer in de optimalisering van uw verpakkingsproces en daarmee in de kwaliteit van uw producten. 

img-services-packaging-consul-7.jpg

PackConsultAnalyse van de complete verpakkingslogistiek binnen uw bedrijf, de gebruikte verpakkingsmiddelen en het verpakkingsproces. Wij inventariseren mogelijke besparingen en doen vervolgens voorstellen ter verbetering uitgewerkt in een verpakkingsconcept.

img-services-packaging-consul-2-2.jpgAdvies over het juiste gebruik van stretchfolie, juiste stretchtechniek en de optimale instelling van de installaties. Zo helpen wij u bij het vinden van de optimale oplossing om uw lading te zekeren.

img-services-packaging-consul-3-2.jpgWe adviseren en ontwikkelen oplossingen op maat met duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen.

img-services-packaging-consul-4-2.jpgAnalyse van de bestaande ladingzekering, het geven van training en advies ter verbetering.

img-services-packaging-consul-5-2.jpgOnderzoek naar de oorzaken van corrosie, en het ontwikkelen en testen van anti-corrosie oplossingen.

Case study

img-services-packaging-consul-6.jpgCase study Seabrooks chips

De resultaten waren uitstekend en we konden reële productie-voordelen en kostenbesparingen zien. Het was duidelijk dat we, door te investeren in nieuwe apparatuur en overstappen naar een superieure stretchfilm, niet alleen de productie zouden verhogen, maar we konden ook zien dat er aanzienlijke kostenbesparingen konden worden gerealiseerd.  

Lee Burkill, Manufacturing Manager at Seabrook Crisps

img-services-packaging-consul-9.jpgCase study verpakkingsmachines

Hoe Antalis Packaging de installatie van 4 Lantech S300XT semi-automatische palletwikkelaars voorstelde in een in het Engeland gevestigd doe-het-zelf distributiebedrijf en hen hielp afval te verminderen, gezondheid en veiligheid te verbeteren en de kosten met meer dan 60% te verlagen.